Pluspunten
overzichtelijke site
Verbeterpuntenmeer acties
Wij hebben 1 keer per maand een actie. Helaas beperkt een van de groothandels ons daarin ook. Maar wij voeren ook verschillende merken waarop wij al standaard 15 % korting geven, het gehele jaar door hebben deze merken dus al actie prijzen.
Pluspunten
Snelle levertijd! Manier hoe product verpakt is... goede communicatie wanneer product verzonden is en geleverd word...
Pluspunten
Zeer snel en correct
Pluspunten
betrouwbaar en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Leuk dat er altijd monstertjes meegestuurd worden!
VerbeterpuntenIk koop al wat vaker bij dit bedrijf. Zou leuk zijn als ik een keer een kortingscode zou ontvangen!
Indien u zich abonneert op de nieuwsbrief ontvangt u regelmatige een kortingscode voor een product of lijn wat op dat moment gepromoot wordt.
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNiks gewoon zo doorgaan :)
Pluspunten
Bij 55+ kan niet ingevuld worden of ik alleen ben of een gezin heb. Bij de andere leeftijden wel!!
Pluspunten
Zeer snelle communicatie en levering.
Pluspunten
Makkelijke webshop. Duidelijk!
VerbeterpuntenTot nu toe altijd proefmonsters ontvangen. Deze keer niet. Dat vond ik jammer. De proefmonsters geven ideeën over eventuele andere artikelen.
Helaas levert de groothandel soms geen proefjes mee ondanks dat ik daarom gevraagd heb, dan zijn er nog slechts proefjes in voorraad voor de acne huid en de mannenhuid. Uiteraard kan ik deze dan meezenden maar als ik dan kijk naar hetgeen besteld is lijkt me dit geen juiste testproducten voor de betreffende huid en kunnen deze proefjes meer kwaad dan goed doen. Gelukkig komt deze situatie zelden voor en worden er doorgaans altijd bijpassende proefjes meegezonden.
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis
Verbeterpunten--