Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Afspraken top nagekomen, vandaag besteld, morgen in huis TOP!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Goede producten en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering,
VerbeterpuntenDoe er wat meer proefmonsters bij. Ik test deze (als ze geschikt zijn voor me), en kan ze dan eventueel later bestellen.
De hoeveelheid bijgevoegde proefjes is afhankelijk van de grootte van de order, bij een bestelling van 1 product of onder de 60 euro voegen wij 3 bijpassende proefjes bij. Bij meer producten en een hoger bedrag worden er wat extra proefjes bijgevoegd.
Pluspunten
snelle levering. goede producten. Fijn dat je er wat proefjes bij krijgt.
Verbeterpuntende prijs, er zijn goedkopere sites voor bijv.. neoderma.
Wij gaan stoppen met de geuren, en verkopen slechts nog wat wij nog op voorraad hebben. De groothandel verbiedt ons om meer dan 10-15 % korting te geven omdat anders de markt en het merk kapot gemaakt wordt. Doen wij dit wel dan kan de levering aan ons bedrijf stopgezet worden. Uiteraard is er altijd wel ergens een webshop, op elke gebied, te vinden die producten goedkoper aanbieden. Daarin gaan wij niet mee.
nvt
geen
Pluspunten
Na bestelling een snelle bezorging
Pluspunten
Prima service w.b. de levering. Op laatste moment het afleveradres kunnen veranderen.
Pluspunten
Accurate reacties op je bestelling en vragen