Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
snel geleverd en goed verpakt en een mooie website
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Prima snel en correct
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenIk zou het product gebruikt hebben dat ik retour heb gestuurd en ik zou vlekken hebben veroorzaakt op de verpakking. Terwijl ik het product absoluut niet gebruikt heb en geen vlekken heb veroorzaakt wordt ik daarvan beschuldigd. Er wordt niet gekeken waar bij het beste pincet fouten in het proces gemaakt zijn, de klant wordt direct beschuldigd. Ik heb zelfs nog een nieuwe make- up besteld die donkerder van kleur is. Ik vind dit dus echt het toppunt van niet klantvriendelijkheid en voor mij is duidelijk dat het beste pincet nog veel te leren heeft in klantvriendelijkheid.
Het is overduidelijk te zien dat de pompflacon van de make-up gebruikt is.Het uiteinde is niet wit zoals hoort, maar bruin van de make-up. Bij het in gebruik nemen van een pompflacon moet er altijd enige tijd gepompt worden voordat het product van onderaf omhoog is gepompt. Bij het retour gezonden product is slechts een klein tikje nodig en het product loopt er al uit. Wij leveren altijd ongebruikte producten, rechtstreeks vanuit de groothandel. Dit product was zelfs op de ochtend van verzending naar u bij ons geleverd. Per 3 geseald komt dit soort producten binnen. Voor het testen van producten sturen wij proefjes/monstertjes mee, en indien de klant een bepaald product wenst te testen zenden wij op verzoek de betreffende proefjes toe.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
voordelige prijzen
Verbeterpuntentot op heden geen verbeter punten of tips.
Pluspunten
snelle reactie op mail goede prijs pakketje goed verzorgd
Geen,keurig vermelding wanneer het pakje verstuurd was.
Zodra er een bestelling verzonden is, ontvangt de klant altijd een verzendbevestiging met hierin, uiteraard alleen bij pakketpost, het track en trace nummer vermeldt. Tevens is dit nummer terug te vinden in uw account, indien u een account heeft aangemaakt. Op dit nummer kan geklikt worden en na invulling van uw postcode kunt u exact zien op welke dag en welke tijd u uw pakket kunt verwachten. Wellicht heeft u dit bericht over het hoofd gezien, is dit in de spam box beland of reeds eerder onderschept. Maar de klant wordt altijd op de hoogte gesteld.
er was 1 gevraagd produkt niet. Ik bestelde op woensdag en op zaterdag kreeg ik een mail dat produkt niet in voorraad was. Dit vond ik veel te laat. Op jullie website staat vandaag besteld morgen in huis of anders binnen 5 werkdagen. Dit konden jullie niet waar maken. Zet het dan niet neer. Ook werkte de link niet van de bestelling volgen. Track en trace. Ik kon wel inloggen met minn account maar zag mijn bestelstatus niet. Die was er niet volgens de website. Ook vond ik de manier waarop ik het pakket kreeg onprofessioneel. Mijn naam stond er slordig met pen opgeschreven.
In onze webshop staat duidelijk vermeld "indien niet op voorraad 2-5 WERKDAGEN" levertijd. Op woensdag besteld en op dinsdag in huis is 4 WERKDAGEN, dus binnen de beloofde tijd. Mocht een product vanuit de groothandel niet leverbaar zijn binnen de beloofde levertijd, dan wordt de klant uiteraard op de hoogte gesteld zodra dit bekend is. Uiteraard zit erop enveloppost geen track & trace, producten van Tweezerman worden per envelop verzonden, dus zijn nooit traceerbaar. U ontvangt dan ook nooit een link van track&trace.
Ik kreeg de pincet toegestuurd in een envelop. De plastic koker waar de pincet in zit was kapot :( Misschien professioneler om er een geprint etiket op te plakken ipv handgeschreven.
Helaas zijn er af en toe problemen met de label writer, waardoor deze niet altijd naar behoren werkt. Omdat wij de bestellingen zo snel mogelijk de deur willen uit hebben en de klant niet willen laten wachten op een wel wel werkende label writer, noteren wij de adresgegevens hand geschreven.
Pluspunten
eerlijke communicatie
Verbeterpuntenprima