Pluspunten
Ik heb een flesje besteld, deze werd direct bezorgd. Super!! Terwijl ik voor het eerst bestelde.
Checken of de juiste foto's bij het juiste product staat. Ik heb dagcreme besteld obv de foto (bluten feuchtigkeitsecreme suprème) en ik kreeg bluten feuchtigkeitsecreme balsam (dat stond er inderdaad als tekst wel onder). Als het product is aangepast dan graag de juiste foto of op de site aangeven dat het product is aangepast. Ik ben allergisch voor veel producten en niet voor de suprème crème, dan had ik het ergens anders kunnen bestellen.....
Pluspunten
Zeer adequate reactie op een fout van mij (verkeerd huisnummer opgegeven)
Wij bieden de laagst mogelijke prijs, en geven altijd al standaard 10-20 % korting. Meer korting geven wordt niet getolereerd door de groothandel wat zelfs kan leiden tot een boycot van onze webshop.
Pluspunten
Snel en niet duur
Pluspunten
Ik was blij dat mijn bestelling zo snel werd geleverd
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn om af en toe een kortingscode naar klanten te sturen
Pluspunten
Snelle levering. Paar monstertjes bijgevoegd.
Pluspunten
Het merk dr Ecksteiin is verkrijgbaar bij het Beste Pincet!
Pluspunten
Altijd een snelle en correcte levering.
Pluspunten
gratis monstertjes als je er om vraagt. alles binnen de afgesproken datum in huis