Pluspunten
Zeer vlugge en correcte levering. Heel fijn
Pluspunten
mijn bestelling was binnen een dag geleverd, dank daarvoor
Verbeterpuntenwanneer kan ik gebruik maken van een kortings code?
verzendkosten vanaf 40 euro
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenBeschrijving van wat en voor welke huid product geschikt is zou heel handig zijn.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke site
Verbeterpuntenfactuur/ afleverbon bij bezorging. deze zat niet in de doos bij aflevering.
Pluspunten
Mega snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Slechts 1 ervaring. Misschien in de toekomst vaker?
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijzen
VerbeterpuntenMeer acties/aanbiedingen toegespitst op de btreffende klant
Pluspunten
Snelle aflevering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had een spoedlevering aangevraagd, jullie hebben dit direct opgevolgd en de bestelling dezelfde dag verzonden. Alleen PostNL liet ons beiden in de steek. De nazorg van jullie was TOP, zelfs in het weekend werden de vragen beantwoord. Chapeau!
VerbeterpuntenGEEN verbeterpunten, ben dik tevreden.
Pluspunten
Zeer snelle levering! Leuk om verschillende proefmonsters te krijgen.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Ben 1 en als lof over deze site....:-). Ik heb al eerdere malen besteld. Alle producten die ik gebruik zijn altijd voor voorraad. Snelle verzendservice, samples bij de bestelling. Echt een aanrader.....
Pluspunten
Snelle levering en bij problemen per omgaande oplossing. Perfect!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De communicatie naar de klant toe is fantastisch! Je krijgt snel antwoord en wordt goed op de hoogte gehouden! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.