Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Snelle service na betaling. E-mail dat bestelling onderweg is.
Verbeterpunten--
Pluspunten
2 bestellingen vlak achter elkaar, foutje van mij, maar 1 keer bezorgkosten, heel klantcvrindelijk.
Pluspunten
Er was iets kwijt geraakt bij de post ze waren gelijk bereidt om een nieuwe op te sturen Gelukkig kwam alles tenslotte toch nog goed
Pluspunten
duidelijke site super snelle service, bereikbaar via email en zelfs ook 's-avonds laat nog reactie. helemaal top!
Pluspunten
Doen wat ze beloven, binnen twee dagen geleverd, en prompt binnen 2 dagen geleverd.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn als ik ook kon kiezen voor een optie "cadeauverpakking", en persoonlijke boodschap. In dit geval ging het pincet als cadeautje naar een vriendin van me.
Pluspunten
producten die ik heb gekocht wat goedkoper dan elders, boven 50 euro geen verzendkosten, dat vind ik prettig.
Pluspunten
Alles prima geregeld!