Pluspunten
Goed en snel bezorgd.
VerbeterpuntenVerzendkosten erg hoog.
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
Heb geen oordeel over inhoudelijke kennis, omdat ik alleen via de webshop producten koop. Dit geldt ook het personeel. Aangezien ik de overige punten allemaal een hoge score geef, denk ik dat deze bovengenoemde punten ook in orde zijn.
Pluspunten
Ik vind alles goed, en ben zeer tevreden. Goede service, en snel
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed in de doosjes kijken of de juiste creme erin zit
Pluspunten
ging als gewenst
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Fijn dat er uitleg wordt gegeven over de producten en hoe je ze moet gebruiken. Daarom heb ik voor HetBestePincet gekozen. Daarnaast hebben jullie erg goede prijzen. Mijn schoonmoeder gaat nu ook bij jullie bestellen :)
Pluspunten
heel snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beschrijving van de producten op de site is prima in orde. Bijgesloten monsters zijn ook in dank ontvangen.
VerbeterpuntenEen bijsluiter in het pakje met tekst "dank voor uw bestelling" "succes met uw bestelde product(en)" of iets van soortgelijke strekking wordt op prijs gesteld. Gewoon op formaat a-6 of a-5 Ideetje misschien?
Pluspunten
Zeer snel geleverd. En heel netjes dat er monsters bij zijn gedaan.
Pluspunten
Goede kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd geleverd in een bubbelenveloppe, het zou wat professioneler staan als het is zo´n klein brievenbusdoosje zou zitten en dan is er ook minder kans dat de producten beschadigd kunnen worden.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Supersnel geleverd en echt lage prijzen!