Pluspunten
Grote keus, snelle levering en vragen/problemen worden snel en vriendelijk opgelost !
Pluspunten
snelle levering. Update via mail
VerbeterpuntenKen het bedrijf onvoldoende om specifieke mening te hebben en geven
Pluspunten
Ben zeer tevreden ene dag besteld , Andere dag in huis.
Pluspunten
monsters meegezonden, goede verpakking
Verbeterpuntenmisschien een ander postbedrijf. Pakket bereikte mij na een week.
Pluspunten
Snel thuis gekregen en er zaten veel monstertjes bij van hetzelfde productmerk.
VerbeterpuntenKlopt het dat de potjes niet afgesloten zijn met een plasticje of met aluminium? Nu is het mogelijk om de potjes te vullen met allerlei creme's van andere merken. Potjes zijn niet gesealt.
Pluspunten
Heel scherp
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Voor hoogwaardige merken goede prijs
Verbeterpuntenik zit al weken op een nalevering te wachten heb 3 april email gestuurd of er al een leverdatum is, daar is op gereageerd, maar na die tijd niets meer vernomen, vind het niet zo'n goede zaak dat je niet weet of iets leverbaar is of niet en een ik heb het ongeveer 4 weken geleden besteld en zit nog te wachten.
Pluspunten
vriendelijke service. Leuke producten.
VerbeterpuntenPrijzen staan soms op verpakking geschreven. producten kunnen dus niet altijd als kadootje.
Pluspunten
goede kwaliteit
Pluspunten
Goed verpakt, extra samples!
VerbeterpuntenMeer info over dagen dat zij niet kunnen leveren (feestdagen) en wat dan de actuele levertijd is.