Pluspunten
Supersnelle levering en ook nog een paar proefmonstertjes meegeleverd, helemaal goed!
Pluspunten
snel bezorgd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijzen en snelle bezorging
Pluspunten
Snelle levering; was kennelijk in voorraad
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle, voordelige en correcte levering.
Pluspunten
Snel, netjes, voor een goede prijs en veel leuke proefjes bijgevoegd!
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn dat alle producten het goedkoopste waren geweest....
Pluspunten
De snelle levering. Ik heb nog nooit problemen gehad van wat voor aard ook. Ben dik tevreden over de site.
VerbeterpuntenGeen, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd. Ik had nog om wat extra informatie gevraagd en deze zat netjes bij in het pakketje.
Pluspunten
Klantvriendelijk en betrouwbaar. Service staat hoog in het vaandel.
Ik bestel regelmatig producten van dr. Eckstein en ben zeer tevreden over de service van het Beste Pincet. Ik vind wel dat er wat vaker acties of aanbiedingen zouden kunnen voorkomen.
Pluspunten
snelle reactie op email berichten
VerbeterpuntenOok buiten Nederland verkopen/versturen
Pluspunten
Fijn dat de prijzen bij jullie lager zijn van Kae en Biomaris! nog niet eerder gezien! Leuk dat er nog kleine proefmonsters bij de bestelling zaten! Erg attent!