Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding, gratis samples.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Helaas was er iets fout gegaan bij de levering, maar dit is direct en netjes opgelost.
Pluspunten
nooit nazorg&garantie nodig gehad. oude bestellingen vanaf 2011 zitten er nog steeds in. super snelle levering. bestel voor div familieleden varierend van 27jr tot 74jr.
VerbeterpuntenWeet nooit waar ik moet inloggen. Is elke keer weer een zoektocht. Erkennen van het emailadres als je vaker bestellingen doet en je dan de optie geven om in te loggen. Laatste bestelling is daardoor niet opgenomen in lijstje van eerdere bestellingen.
Pluspunten
handig dat er monsters worden gestuurd om zo erachter te komen of een ander product bij je past
Verbeterpuntende levering mag best wat sneller
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen.
Pluspunten
Goede levering en service! Zal zeker vaker bij jullie bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle bezorging, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten en of tips het bedrijf is perfect
Als iets verkeerd wordt afgeleverd laat je de klant het niet zelf ophalen maar stuur je een nieuw pakket naar het juiste adres.
Ja, ik vond de site onduidelijk en had dus mijn buurvrouw als afleveradres opgegeven terwijl zij de persoon moest zijn voor het geval ik niet thuis was. Dat heeft voor verwarring gezorgd en ik kon dat niet via uw site herstellen
Jammer, dat u de webshop zo onduidelijk vindt. Als u duidelijke verbeterpunten heeft zullen wij deze altijd proberen mee te nemen in onze updates. Wij zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuw webshop, wellicht dat u hiermee makkelijker overweg kunt.
Pluspunten
Lijkt makkelijk online te shoppen
Verbeterpuntende bestelling laat tot 2x toe veel te lang op zich wachten en wordt ook niet soepel opgelost zeg maar onaangenaam!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke afbeeldingen van producten
VerbeterpuntenMeer productinformatie. Het nodigt niet uit om andere/nieuwe producten te kopen. Meer advies over huidtype of \\\'wij raden ook aan...\\\' zijn voor mij belangrijke punten die deskundigheid uitstralen
Bedankt voor je tips. We zijn op de achtergrond al een tijdje bezig met verbeterpunten voor de webshop en de zaken die jij noemt hebben we hierin meegenomen.
Pluspunten
geen , we hebben lang op de bestelling moeten wachten, die na de feestdagen pas aankwam, dat was jammer, verder was alles prima
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Erg leuk ook de samples die je meegestuurd krijgt om te proberen.
Ik kan de categorieeen die nvt zijn niet aanklikken !