Pluspunten
snelle levertijd deskundug advies
Pluspunten
Overzichtelijke site, duidelijke product foto\\\\\\\\\\\\`s en omschrijvingen, goede prijs, snelle levering, betrouwbare betaling met pay pal bescherming.
Verbeterpuntenervaringen en tips van gebruikers.
Pluspunten
Snelheid van levering & de betrouwbaarheid. Mijn bestelling kwam binnen de aangegeven termijn aan, welke op zich al kort was. Ik was blij verrast! Ik heb uw adres overigens doorgegeven aan mijn acupuncturiste omdat ik zag dat zij ook gebruik maakt van een tweezer pincet.
Pluspunten
Het was supersnel in huis, de volgende dag al!
Pluspunten
Al een paar keer tweezeman besteld netjes binnen de afgesproken tijd en goed scherp en ik hoefde niet naar buiten handig hoor;)
VerbeterpuntenAlleen een duidelijkheid wat ik persoonlijk niet kan vinden miss kijk ik niet goed waar je terecht kan als ze bot worden pincetten?
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering!
Pluspunten
Gemakkelijk en voordelig.
VerbeterpuntenLevering mag wel sneller. Meer dan een week wachten is toch wel lang.
Pluspunten
Snelle levering en mooie website!
Verbeterpuntennee......
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en servicegericht.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Veel goede producten, ruime keus, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending