Goedendag, U heeft bij ons een kindermaat ketting besteld en ontvangen. Wij begrijpen dan ook uw beoordeling niet. U dient ons een beoordeling te geven en niet uzelf. Met vriendelijke groet, Team Mooye
Originele beoordeling
Goedendag, U heeft een hanger gekocht waarbij ook de afmetingen vermeld stonden bij aankoop. Wanneer en hangertje tegenvalt had u ook contact met ons op kunnen nemen. Wij hanteren zoals u weet een 30 dagen niet goed geld terug klant tevredenheidsgarantie waarbij ook de retourkosten voor onze rekening zijn. Daar had u ook gebruik van kunnen maken ipv een dergelijke beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Team Mooye