Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de snelle communicatie en vriendelijke service. Klanten noemen de kwaliteit, het maatwerk en de snelle levering als belangrijke pluspunten. De samenwerking wordt geprezen als betrouwbaar en aangenaam, met heldere afspraken. Over het geheel genomen wordt de ervaring als vlot en bevredigend omschreven.
Elly, gaf ons goed advies en dacht mee in wat er mogelijk is. Vooraf stuurde zij ons een proefdruk zodat we wisten hoe het ontwerp eruit zou komen te zien. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Mochten we in de toekomst weer eens iets willen laten borduren, dan bestellen we graag opnieuw bij jullie. Bedankt!
29 August 2022
Bianca Schuit
Opmeer
Bij Denley heb ik een persoonlijke en snelle service ervaren! Zeer aan te bevelen.
21 July 2022
Hannie
Groningen
Prettig geholpen met het bestellen en op tijd leveren van bedrukte handdoeken. Ze zien er goed uit!
16 June 2022
Yvonne
Apeldoorn
Zowel telefonisch als per e-mail heel goed te woord gestaan. Enthousiaste medewerkers die van aanpakken weten! Producten met logo besteld en erg blij met het resultaat en de snelle levering.
6 May 2022
Lisa
Vlaardingen
Goed geadviseerd!! Blij met het resultaat.
31 March 2022
Jaap
Goirle
Wij hadden een spoedopdracht voor bedrukte handdoeken. Dat was geen enkel probleem. Binnen 2 weken hebben wij 25 mooie bedrukte handdoeken ontvangen. Super!
21 March 2022
Marina de Blaeij
Dordrecht
Voor de tweede keer hebben we bij Denley een grote bestelling geplaatst, waarbij we allebei de keren een ander verzoek hadden. Er wordt onwijs goed meegedacht in mogelijkheden, zelfs meer dan op de website vermeld staat. Het resultaat was bij de eerste bestelling zo goed, dat we er niet aan hebben getwijfeld om de tweede bestelling ook bij Denley uit te laten voeren! Tot dusver altijd heel fijn en persoonlijk contact ervaren, wij komen zeker terug!
10 March 2022
Florentine
Delft
Erg fijn, prettig, behulpzaam en erg snel
8 March 2022
Pieter Van Hengel
Haarlem
Goede service! Snelle service!
7 March 2022
Sabine
Haarle
Ik stond in contact met Manon en zij gaf binnen de dag altijd antwoord op de mails. Vriendelijke, snelle en persoonlijke bediening! Fijn!
3 March 2022
Fedra
Dendermonde
de bidons en handdoeken die wij bij Denley hebben besteld en laten bedrukken voor onze nieuwe fitness club zijn snel geleverd en zien er ook nog eens top uit! De medewerkers zijn vriendelijk, reageren snel en zijn servicebereid! Wij zijn meer dan tevreden!
1 March 2022
Fitness Eemnes
Eemnes
Ik ben van begin tot einde erg goed verder geholpen en ik had oprecht de indruk dat ze flexibel waren om aan mijn behoeften tegemoet te komen. Het eindproduct zag er bijzonder goed uit en was veel sneller geleverd dan verwacht.
1 March 2022
Ilse
Mechelen
Super fijn geholpen door Manon, snel kunnen schakelen, snel antwoord en snelle levering. Alles ziet er perfect mooi uit. Wij zijn blij!!!
28 February 2022
Demi
Lijnden
Voor onze zwemvereniging mooie grote badlakens met borduursel besteld. Erg mooi resultaat en fijne en snelle afhandeling.
24 February 2022
Robert Bakermans
Geldrop
Korte snelle en duidelijke communicatie. En het mooie er wordt meegedacht om een zo leuk, mooi mogelijk afdruk op je handdoek te plaatsen.
2 December 2021
E
Wissenkerke
Erg fijne klantenservice, snelle levering en goede producten
18 November 2021
maxine
amsterdam
Zeer vlot verloop van bestelling. Vooraleer de handdoeken worden bedrukt, wordt er eerst een voorbeeld doorgestuurd op foto. Daardoor hebben wij ons logo nog beetje kunnen aanpassen. Na kleine 2 weken al de handdoeken in bezit! 1 woord = topservice. Een aanrader!
28 October 2021
Mathias
Dentergem
Voor mijn klant 200 badlakens laten inweven en af laten werken met een banderol. Ik ben zeer snel geholpen. Denley dacht goed mee en door het snelle schakelen kon de deadline gehaald worden. Topservice!
15 October 2021
Quirijn Schuur
Utrecht
wij hadden snel iets nodig en dat hebben ze gelijk voor ons geregeld. De kwaliteit van de strandlakens en het borduurwerk is keurig. Erg vriendelijk en goed contact gehad
23 September 2021
claudia
Capelle a/d IJssel
Ik ben zeer tevreden over de service en het persoonlijke contact/hulp. De handdoeken die ik besteld heb zijn erg mooi en professioneel geborduurd!
6 September 2021
Mirte
Hardinxveld-Giessendam
Ik heb een tijdje heen en weer contact gehad over een product dat ik wilde bestellen. Degene waarmee ik contact had waren erg vriendelijk, niet opdringerig, reageerde snel en dachten mee over mijn wensen. Fijne samenwerking.
24 August 2021
Nadia
Amsterdam
Mevrouw ligtvoet heeft mij uitstekend geholpen maar ook goed geadviseerd! Top service en snelle levering.
23 July 2021
Tarq Mommertz
Heerlen
Mijn ervaring met Denley is goed. Er wordt meegedacht over de kwaliteit van het te bestellen product. Er wordt waargemaakt wat beloofd is. Drukproef kwam snel en levering ging volgens afspraak. Kortom: tevreden!
22 July 2021
Karin Grefhorst
Gorinchem
Ging soepel met offerte aanvragen / bestanden aanleveren en levering. Ging helemaal goed en snel geleverd.
19 July 2021
Klaas
Heteren
Het contact met de medewerkers zeer vriendelijk en vlot. Snelle reactie op vragen.
13 July 2021
Jolanda