Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle levering, eenvoudig leggen en het resultaat is prima!
23 June 2020
Alex
Haarlem
Levering snel,jammer genoeg zat er geen gebruiksaanwijzing bij. Na wat geklungel toch maar gebeld en via de mail alsnog richtlijnen gekregen. Nu ligt het prachtig en zijn we er blij mee
23 June 2020
Ed bolsius
bergen op zoom
Tegels liggen vier jaar, waarna we een klein probleem hadden. Dit werd gewoon opgelost door Swissdeck! Tegels zien er weer als nieuw uit, top!
Beveelt niet aan
17 May 2020
Edwin
Kudelstaart
Mooie tegels en goede service
16 May 2020
Rosa
Kudelstaart
Proefpakket de volgende dag al in huis. Bestelling daarna ook snel geleverd. Prima product, goede werkbeschrijving.
13 April 2020
Ad van de Koevering
IJsselstein
Mooie vloer Bij probleempje werd er zeer adequaat opgetreden en keurig opgelost. Prima nazorg. Aanrader
8 April 2020
Petra Roozen-Dörr
ALMERE
Perfect product en snel geleverd. Prima gebruiksaanwijzing.
Meine
Nieuwegein
Snelle levering en ook nog een makkelijk te leggen.
BG
Hardenberg
Erg blij met deze tegels. Mijn balkon ziet er prachtig strak en fris uit. Mijn buren hebben ze ook intussen gelegd. Aanrader!
Tineke
Santpoort-Noord
Snelle services
Joop
Rotterdam
goede snelle actie voor levering proeftegels. als verbouwing klaar is, gaan we zeker bestellen.
21 February 2020
ferry
LEIDSCHENDAM
Via internet besteld en volgende dag geleverd. Het leggen is eenvoudig en de kleur combinatie zilver grijs is heel mooi. Over levensduur en behoud van uiterlijk kan ik nog niets zeggen.
6 January 2020
Mannes
Hardenberg
Tegels zijn mooi en prima kwaliteit
24 October 2019
Hennie Philippo
Leiden
Duidelijke informatie
19 October 2019
Tonny
Haarlem
Dat men datgene doet, wat nodig is. De klanten op een deskundige manier te woord staan
18 October 2019
Pieter van Slote
Hoogezand
Ik heb mijn vloeren al 6 jaar liggen , overdekt ,en in de open lucht en ben over de tegels zeer goed tevreden , en heb ze bij verschillende mensen aangeraden . Ik heb alleen een opmerking op de randen die ik er bij besteld had , en die ik in de openlucht heb gelegd . Deze hebben op de naden 2 kleuren gekregen , wat een vreemd gezicht is .
18 October 2019
Rinus
Breda
Keurig geholpen ondanks dat we onaangekondigd binnen kwamen stormen. Meteen aan de koffie gezet met een zeer vriendelijk en zeer deskundige mevrouw. Geweldig geholpen , ze heeft direct alles voor ons besteld en het werdt keurig optijd bij ons thuis afgeleverd. SUPER, HET BESTAAT DUS NOG.
14 October 2019
Leen Oostra
in alle opzichten prima
4 September 2019
HENK
VENRAY
Uiterst correct voorgelicht. Alle afspraken nagekomen en geld per omgaande teruggestort nadat bleek dat er ten onrechte afwerkranden waren besteld. Zeer tevreden over de metamorfose van het balkon.
7 August 2019
Dirk
Herwijnen
Alles keurig op de afgesproken dag geleverd en goed verpakt. Alleen wordt, b.v. middels track en tracé geen tijdsbestek van aangegeven. Na de vervoerder te hebben gesproken kreeg ik s’ochtends te horen. Uiteindelijk kwamen de tegels om 8.30 u. en keurig afgeleverd.
15 July 2019
R.Plevier Beheer
Bloemendaal
Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.
3 July 2019
Henriette
Schiphol-Rijk
1 July 2019
Menno
Hoorn
Goed geadviseerd en een snelle levering. De tegels zijn eenvoudig zelf te leggen en het balkon ziet er netjes uit.
27 June 2019
J.L. Muller
Almere
Wij zijn zeer tevreden over de Swissdeck tegels en hebben er nu al ons derde balkon terras mee belegd. De tegels blijven heel mooi, zijn kleurecht en voldoende stroef. Je terras knapt er enorm van op! Levering is vlot, alleen vorig jaar moesten we iets langer wachten omdat 1 kleur niet op voorraad was. Verder zou het handig zijn om een tijdindicatie te krijgen wanneer de pakketten worden afgeleverd. Nu moest de chauffeur een dag later terugkomen.
25 June 2019
Dik