Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service en de sieraden! Wij wensen je veel draagplezier met de sieraden toe.
Bedankt voor je review! Wat leuk dat je een naamketting bij ons hebt besteld! Wij wensen je veel plezier met de ketting toe!
Bedankt voor de complimenten Annemarie! Wij wensen je veel plezier met het artikel toe.
Bedankt voor je review Renske! Wij vinden het fijn om te horen dat je naar wens bent geholpen! Veel plezier met de armband!
Bedankt voor je reviews! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de sieraden. Bij KAYA shop je 14 karaat (rosé) goud vergulde sieraden. Het woord verguld geeft aan dat het sieraad niet door-en-door (rosé) goud is. De basis van je sieraad is Sterling zilver, hieroverheen wordt een dun laagje 14k goud aangebracht. Dit is en blijft een laagje dat op den duur kan slijten. Hierdoor kan de zilveren basiskleur naar voren komen of kan je sieraad haar glans verliezen. De verkleuring van je sieraad is afhankelijk van verschillende factoren. Bij sommige klanten gebeurt dit nooit en bij andere helaas al na een paar weken. Wij betreuren het dat dit twee keer zo snel is gebeurd. Maar helaas is de verkleuring van vergulde sieraden niet te vermijden, vandaar dat wij aan hebben geboden om de sieraden in het zilver te maken. Zilver kan namelijk niet verkleuren. Mocht je hierover een vraag hebben, dan kan je een mailtje sturen naar klantenservice@kayasieraden.nl
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het medaillon met foto en gravure op tijd is geleverd voor de verjaardag van je moeder. Wij wensen je moeder veel draagplezier toe.
Bedankt voor je review Irma. Wat fijn dat het contact goed is verlopen en dat je tevreden bent met de aangeboden service!
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met de ketting met bedels gewenst!
Bedankt voor je review Michelle! Wij vinden het fijn te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wij wensen je veel plezier met de manchetknopen toe!
Bedankt voor je review Anja. Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing! Wij hopen dat je kleindochter een mooi stainless steel sieraad zal uitzoeken en met plezier zal dragen.
Bedankt voor je review. We wensen jouw kleindochter veel kracht toe tijdens het dragen en zij blij om te lezen dat ze haar moeder op deze manier dichtbij kan hebben!
Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen! We wensen je veel geefplezier toe!
Bedankt voor je review. Super om te horen dat je kosteloos een nieuwe ketting hebt mogen ontvangen na het defect. We wensen je veel plezier toe met het sieraad!
Bedankt voor je review. We zijn erg blij om te horen dat jouw vrouw zo tevreden is met het sieraad. We wensen haar veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service en een nieuw sieraad hebt mogen ontvangen. We wensen je veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met de gouden bloemetjes ketting en deze snel is geleverd. We wensen je veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo snel een nieuw bedeltje hebt ontvangen en hier blij mee bent. We wensen je veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. Wauw, dat zijn mooie woorden om te horen! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw vingerafdruk sieraad. We wensen je veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het contact met de klantenservice. We hopen dat jouw bestelde sieraad boven jouw verwachtingen zal uitvallen en wensen je alvast veel draagplezier toe!
Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je spoedig de juiste armband met gravure hebt mogen ontvangen. We wensen je veel plezier toe met het sieraad!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.