Gewelding .versturen gaat vlug .en betaalbare sieraden gr connie

Alles is perfect. Mooie sieraden. Het versturen gaat vlug en veilig moor verpakt mooi in ndoosje krijg van me zussen die ik wat kado heb gedaan gmed nieuws dat alles er zo leuk en mooi is gr connie van uit Amersfoort

De armbandjes en ketting kwamen snel binnen prachtig gegraveerd alleen was de medaillon licht beschadigd , na mail contact een foto te hebben gestuurd kregen we zonder moeite een nieuwe toegestuurd! Ik zeg dat is top service!

Armband

Mooie armband met letter/steen. Ook zo leuk verpakt! En erg attent met het kleine poetsdoekje erbij! :)

Armband voor vriend ontvangen. Keurig verpakt. De gravure was ook heel netjes uitgevoerd. Hij is er heel blij mee en het is zeker niet de laatste keer dat ik iets besteld heb.

Top bedrijf!

Afgelopen woensdag een super leuke ketting besteld, en vandaag thuisbezorgd. Had niet verwacht dat het zo snel al binnen zou zijn. Dit was de eerste keer dat ik bij Kaya een bestelling had geplaatst, zeker niet de laatste… Jullie hebben mij overtroffen, in een woord TOP!

Mooi en snel!

Hanger besteld als verrassing voor mijn dochter met de namen van de kinderen erin gegraveerd, gewoon dezelfde dag nog verzonden en erg mooi, super!!

Ik had alleen maar een oude hanger met een vingerafdruk van mijn overleden vader die ik niet durfde te dragen ivm ass erin. Met hulp van jullie heb ik een afdruk voor een ketting met een vingerafdruk van jullie! Ben helemaal blij

Mooi product, goede service

Ik heb een paar armbandjes en 2 geboorte steen kettingen besteld. De sieraden zelf zijn mooi en komen ook nog eens in een mooi doosje waardoor het er leuk uitziet om als cadeautje te geven. Ook zit er per product een klein poetsdoekje en mooi kaartje bij waar je (als je wilt) een leuke persoonlijke boodschap op kan zetten en in het doosje erbij kan doen. Super tevreden!

Perfetto!!!

Heel mooi resultaat en snell service!

Super service en mooie sieraden

Wij zijn heel erg tevreden over KAYA sieraden. We hebben een persoonlijke bestelling mogen versturen, wat in eerste instantie natuurlijk al heel fijn is. Omdat het gevraagde niet standaard op de website staat, was er iets misgegaan in het maken van het sieraad. Na dit gemeld te hebben per mail, kreeg ik meteen reactie met de oplossing. Ze gingen het sierraad opnieuw voor me maken. Wat een service. Binnen een paar dagen had ik het in huis en het was precies zoals ik me had voorgesteld. Dus alles bij elkaar: mocht je nog twijfelen om hier te kopen, dan hoop ik dat ik die twijfel bij deze wegneem, want KAYA sieraden zorgt er gewoon voor dat je een tevreden en blije klant bent!

Fijne klantenservice, fijne webshop.

Eerste ervaring met deze site was geweldig. Volgende bestelling beviel niet, na overleg deze mogen ruilen, ook deze was niet wat 't moest zijn. Toch gehouden, wil geen zeur lijken, maar zal er mijn kleindochter niet blij mee kunnen maken. Hoop volgende keer weer op 'n betere ervaring. Hoop volgde keer weer

Heel mooi armbandje

Een armbandje gekocht met de namen in verwerkt van mijn 3 dochtertjes. Heel mooi, vriendelijke verkoopster en snel geleverd! Héél tevreden mee!! Enige minpuntje: ik vind de gravering precies wat licht. Maar dit kan mijn idee zijn.

Super leuk.

Snelle levering, precies wat ik zocht. Echt schattig het kettingje met graveren van naam 1e kleinkind met geboorte steentje. Heel blij mee.

UITSTEKEND!

Alles verliep soepel, van bestelling, betaling en bezorging. En mijn bestelling (een zilveren kinderarmbandje met naam en bedeltje) overtrof mijn verwachting!

Ik had jullie een mail gestuurd dat ik de zwarte leren versie van de armband wou maar ik heb toch zilveren gekregen is helemaal niet erg ik vind deze ook mooi de kwaliteit van de armband is echt goed en zwaar Ik ben er blij mee ! Dankjulliewel voor de armband kan niet wachten om het te geven

Ik had een keuze uit een ruime sortering van armbanden

Er ging op de site iets mis kwa betaling. Contact opgenomen met de klantenservice. Alsnog betaling kunnen doen en product werd opgestuurd. Helaas was er maar 1 van de 2 items verzonden. Wederom contact opgenomen. Tweede item word ook verstuurd. Vriendelijke mensen en goede service waar ze nog meedenken!

Kleindochter blij, oma blij...zag er leuk uit, mooi gedaan....geen aanmerkingen....alleen een opmerking en dat heb ik via de mail gedaan

Kan niet wat bedenken wat niet goed is !

Snelle levering, mooi gegraveerd, niet duur Vriendelijk via de mail !

Prima service , goede prijs/ kwaliteit

Nadat de afronding van het betalen niet goed ging contact gezocht en door goede en vriendelijke communicatie was de bestelling toch snel geregeld en met 2 dagen een prachtig sierraad in huis! Helemaal naar wens en heel tevreden!

Hele mooie sieraden, en een super goede service!

Ik heb in juni een naamketting met geboortesteentje besteld. Deze was zeer mooi afgewerkt. Helaas ben ik vorige week het geboortesteentje verloren. Dus contact opgenomen en een hele fijne oplossing! Ze gaan een nieuwe ketting met hanger voor me maken en opsturen! Wat een super service zeg! Ik zou het al super hebben gevonden als ik 'm hanger zou opsturen en er een nieuw steentje op zou worden geplakt, maar dit is ja geweldig! Echt nogmaals van harte bedankt!!!

Geweldige service en mooi product

Ik had wat extra wensen, buiten de standaard letters en symbolen die op de website staan en ik werd heel snel en goed geholpen. Via de chat steeds direct contact, goede service en ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat..

Top kwaliteit en snelle levering

Dit is nu mijn 3de keer dat ik bij KAYA Sieraden heb besteld en ben zeer tevreden. Had 1 keer een vraag en kreeg super snel reactie. En alles is top geregeld, zeker een aanrader.

Hele goede en snelle service

Ik had een armband besteld toen hij binnen kwam was ik erg teleur gesteld. Er was iets mis gegaan met graveren. Ik had zelf niet goed opgelet met invullen op de site. Ik had een mail naar de klantenservice gestuurd en kreeg snel een mail terug met een goede oplossing. Mocht hem terug sturen en werd alsnog gegraveerd. Ik ben zeer tevreden met deze goede service.

Niet te vreden

Ik ben er helemaal niet blij mee ik wacht veelste lang voor mijn bestelling !

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden