Uitstekende kwaliteit!

Prachtigr sieraden, mooi verpakt en snel geleverd!

Prachtige sieraden, snel geleverd

Ik had mijn bestellen de volgende dag al binnen, gegraveerd en al! Superfijn bedrijf en hele overzichtelijke website

opgelicht

Ik had voor mijn moeder een ketting besteld met 5 geboortesteentjes voor 139 euro! 3 steentjes lieten los, ik vroeg haar of zij 3 nieuwe steentjes wilde plaatsen, uiteraard betaalde ik de verzendkosten, de steentjes en het maken. Helaas dat was niet mogelijk, heel raar gezien ze beweert de sieraden zelf te maken. Wel mocht ik een nieuwe uitzoeken voor slechts 69,95. Dat heb ik toen maar gedaan. Ik kreeg een andere toegestuurd. Daar heb ik contact over op genomen, ja sorry de andere was er niet meer....Was er niet meer?? Ze maakte ze toch zelf. Het nou komt het ergste, ALLE SIERADEN DIE KAYA VERKOOP STAAN VOOR EEN PAAR EURO TE KOOP OP ALIE EXPRESS!!!!! Zo ook mijn ketting voor 10,95 ipv 139 euro!! De steentjes zijn los te bestellen maar daar hebben de heren achter Kaya natuurlijk helemaal geen zin in. Advies, zie je een mooi sieraad op Kaya, kijk op alie express. Als deze revieuw niet geplaatst word neem ik contact op met Radar!

Super mooi!

Echt prachtig gegraveerd en mooie kwaliteit! De detail in het slotje van de armband is echt fantastisch want zo verlies je hem niet. Heel blij mee!

Niet tevreden

Steen is erg klein bijna niet te zien

Heel Positief. Super tevreden

Mijn bestelling overtrof mijn verwachtingen. Was zo oo mooi gegraveerd. Super tevreden

In een woord super.

Mijn eerste bestelling niet ontvangen. Op verzoek van Kaya nog enkele dagen gewacht. Helaas nog steeds niets ontvangen. Donderdag gemeld dat het pakje er nog steeds niet was. Direct een mail ontvangen dat de bestelling opnieuw zou worden verzonden. En ja hoor. Vrijdag heb ik mijn bestelling ontvangen. Dank jullie wel. Ik kom zeker nog een keer terug.

In een woord geweldig!

Alles was de volgende dag in huis en is zeer mooi. Zal zeker nog een keer bestellen bedankt.

Wij zijn heel tevreden over de service

Ik had een armband besteld voor mijn moeder, met de namen van haar kleinkinderen in gegraveerd. Deze werd correct geleverd en mijn moeder vond hem prachtig. Helaas bleek er een probleempje met de sluiting (deze sprong steeds open). We hebben gemaild om dit probleem te melden, en we mochten de armband terugsturen voor herstelling. Zelfs de verzendingskosten werden vergoed. Intussen is het probleem verholpen en heeft mijn moeder dagelijks plezier van de armband.

Heel tevreden

Armbandje heel mooi gemaakt super goede service.

Ik was niet tevreden. Dit hebben ze direct opgelost

Het armbandje was precies met de bibberende hand gemaakt, totaal niet mooi. Ik heb dit laten weten via mail, de dag nadien had ik al een antwoord. Super goede service! 5 dagen later had ik een nieuw armbandje in mijn brievenbus. Deze was super mooi en goed gemaakt! Ik ben ze heel dankbaar.

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop. Het was absoluut wat ik er van verwacht had. Bovendien was het mooi verpakt, een perfect cadootje. Een voltreffer!

TOPservice en TOPresultaat!

Ik bestelde hier zowel een hangertje met vingerafdruk als een armbandje met handgeschreven gravure. Beiden zijn prachtig! Ik nam op voorhand contact op met de klantendienst om te bekijken wat de mogelijkheden waren en werd telkens snel én zeer goed geholpen! Een absolute aanrader!

Goede, snelle service en prettige communicatie.

Wij hebben een product gekocht waarvan na drie kwart jaar een steentje verloren ging. Het mailcontact verliep prettig en oplossingsrichting.

Uitstekende service ❤️

Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm tevreden ben over hun uitstekende service.

Ze staan voor hun kwaliteit & betrouwbaarheid.

Al diverse armbanden bij hen besteld. Zeer tevreden mee. Laatste armband sloot echter niet goed, contact opgenomen en ze wilden de armband gelijk repareren. Nog voor ik hem kon terugsturen was ik de armband al verloren, waarna ze vanuit zichzelf een nieuwe hebben gemaakt en dezelfde dag nog hebben verzonden. Wat mij betreft super service. Er kan altijd iets mis gaan, maar het is fijn dat ze dan ook gelijk een oplossing verzorgen.

Mooi product en super goede klantenservice. We hadden een probleempje met het product maar is uitstekend opgelost. Zeer snelle reactie van de klantenservice.

Mijn bestelde artikel was niet zoals verwacht,maar is door Kaya netjes opgelost

Afgelopen donderdag een ketting besteld, alles ingevuld naar wens en vandaag ( zaterdag) kwam hij binnen. Ben er zo onwijs blij mee! Wil jullie extra bedanken voor het meedenken met de naam, ik kan hem nu op 2 manieren dragen, heel fijn! Snelle levering en het ziet er gewoon prachtig uit.

Hele fijne service, erg goed geholpen.

Top service, na een klacht met een kettinkje ben ik snel en goed geholpen. Er wordt ook met je meegedacht, erg fijn. Het kettinkje zat ook leuk verpakt, tja kan alleen maar zeggen: TOP SERVICE!!

Wauw, wat en SUPER service

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Onwijs goede service. Mijn armband was te groot helaas, maar na contact met de klantenservice een super voorstel gekregen. :D

Heb voor mezelf en mijn nichtje een ketting met naamplaatje gekocht en zeer tevreden. Prachtige ketting, snel geleverd en mooi verpakt! Ga zo door!!!

Mooie producten en uitstekende service!

We hadden een gepersonaliseerde ring in een verkeerde maat besteld. Kaya service heeft ons snel en heel vriendelijk verder geholpen aan een ring met de juiste maat voor een zeer schappelijke lage prijs.

Fantastisch!

Vorige week heb ik een Rosée kleur armband besteld voor onze dochter. Ik vond het zelf prachtig mooi maar vlak na de bestelling bedacht ik mij dat de zilveren de voorkeur van haar zal zijn. Dus meteen gemaild en geappt. Helaas was de eerste bestelling al verder dan mijn bericht. Maar geen probleem ik kreeg de zilveren alsnog thuis gestuurd! Ze was gisteren jarig en ze is er heel blij mee! Nogmaals hartelijk dank Voor de goede en aardige service

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden