Super service!

Mooie kwaliteit sieraden. Zowel met de ketting als met de ringen erg blij! Ze blijven mooi! Nu er een steentje uit is gegaan is dit meteen netjes opgelost, top service!

Boven verwachting!

Een armband besteld met vingerafdruk en die ontving ik vandaag. Boven verwachting mooi gedaan. De armband heeft een mooie sierlijke uitstraling en de vingerafdruk zit er mooi in. Blij mee.

Super leuk armbandje voor ons meisje besteld in rosé goud. Super snelle service en erg leuke verpakking! Wij bestellen zeker weten in de toekomst nog een keer.

Mooie armband mooi gravering leuke verpakking goede service op tijd geleverd voor de verjaardag van mijn dochter ze was er erg blij mee dank je wel

Mooie armband v oor een mooie prijs

Heel mooie site!!!

Een heel mooie site, mooie producten, goede prijs!!!

Snelle service en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met de ketting! Hij is van goede kwaliteit en de gravering is ook mooi gezet. Hij werd ook binnen de beloofde dag geleverd!! Ik zou zeker nog een keer bestellen bij Kaya! Top service voor een mooi prijsje.

Fantastische behulpzame werknemers!

De vingerafdrukken die we gemaakt hadden van onze overleden moeder waren niet heel erg goed gelukt. De medewerkers van Kaya hebben toch wat met een afdruk kunnen doen zodat er een práchtig sierraad van gemaakt kon worden. Het raakte ons echt, de behulpzaamheid en het mooie eindproduct. Heel blij! Want niet gedacht dat het mogelijk zou zijn.

Het product is geweldig voor weinig geld!

Super net bezorgd en verpakt!

Wederom super tevreden!

Na eerder al een ketting met gegraveerde hanger besteld te hebben, nu een armband ( dubbele bangle) besteld. Met hierin naam gegraveerd. Hij is nog mooier dan verwacht. Ik ben er heel erg blij mee. En super verpakt en poetsdoekje erbij. Helemaal top!! Echt een aanrader!

Mooie armband

Een super snelle levering van een mooie gegraveerde armband!

Top service!

Bij een van mijn armbanden was ik het steentje verloren, gemaild en ik mocht m'n armband terugsturen. Er is toen een nieuw steentje in geplaatst. Blijkt dat de kleuren in de tussentijd verandert waren. Heb m'n armband opnieuw mogen opsturen, zodat ze het juiste steentje erin konden plaatsen! Top service echt waar!

VERRASSEND!!

Wat waren mijn sieraden mooi verpakt en wat zagen de graveringen er prachtig uit. Dit is zeker een aanbeveling waard!!

Geweldige levering

Ik ben zeer tevreden over de levering en de perfecte service. Toppie.

Mooie sieraden en een uitstekende klantenservice

Bij KAYA hebben ze prachtige sieraden. Erg tevreden ! En een 10 voor de klantenservice. Snelle reacties, vriendelijk en als er toch iets is met de bestelling staan ze direct voor je klaar voor een passende oplossing. Nog nooit eerder zo'n goede klantenservice meegemaakt! Ik beveel KAYA altijd bij iedereen aan.

Mooie sieraden

Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al thuis bezorgd gekregen moest alleen op de ring wat langer wachten maar dat was meer dan de moeite waard..ik heb oorknopjes met mijn geboortesteen..een hanger met mijn geboorte maand bloem en ring met 3 geboorte steentjes besteld ben er erg blij mee

Fantastisch bedrijf

De klantenservice hebben heel veel betekent voor ons en fantastisch geholpen. Goede communicatie, alles driedubbel gecheckt, meegedacht en extra werk verzet. Het is prachtig geworden. Heel erg bedankt.

Super mooie ketting en armband ontvangen. Snel geleverd en geweldige service.

Uitstekend!

Goede en snelle service, mooi product. Al met al dik tevreden!

Hele mooie sieraden en hele goede service

Hele mooie sieraden en daarnaast ook nog een hele goede service. Reageren heel snel op je mail en helpen je ook graag.

Ik had een armband voor vaderdag besteld met 3 ringetjes, helaas zaten er maar 2 ringetjes aan. Gebeld en ik had de volgende dag al het 3e ringetje in huis! Later bleek dat de armband iets te klein was, weer gebeld en ik mocht hem kosteloos ruilen. Goede service en het was snel binnen!

Prima producten en een uitstekende service

Had zelf de verkeerde maat heten armband besteld en mocht, nadat ik eerst de nieuwe maakte ontvangen had, de verkeerde maat zonder kosten terugsturen. Waar vind je nog zo’n klantvriendelijkheid? De armband zelf met ringetje met naam was een super Vaderdag cadeau! Mijn complimenten. Ik kan Kaya sieraden aan iedereen aanraden!!

Armbanden waren te klein, geen probleem er werden nieuwe toegestuurd. En de oude armbanden kosteloos retour gestuurd:)

Geweldig!

Wat een prachtig armbandje heb ik vandaag binnen gekregen! Snelle levering en boven verwachting mooi! Zelf in een mooi doosje geleverd Echt super blij mee!

Top, geweldig, deskundig, menselijk en persoonlijk.

De medewerkers van Kaya Sieraden weten wat service is.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden