doe zo voord

Correcte service, vriendelijk contact en mooi verpakt

Mooie producten, zorgzaam ingepakt. Bestelling in goede staat ontvangen. Eén item van de bestelling ontbrak. Contact hierover verliep heel klantvriendelijk. Vergetelheid werd meteen nagekeken, bevestigd, in orde gebracht en binnen de beloofde termijn nageleefd. Zo zou het overal moeten gaan.

Bij de eerste bestelling kreeg ik helaas een armbandje met een sluiting die niet zo goed werkte. Bericht gestuurd of ik hem kon omruilen. Hele goede service er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Super! Nu een goede sluiting en we zijn er erg blij mee ☺️. Het is een prachtig armbandje.

Top service!

Moeder en dochter armband werd na ontvangst nog netjes aangepast op grootte en extra bedel. Goede service en kwaliteit.

Mooie armbandjes

Men enige minpunt is dat ik 2 dezelfde armbandjes had besteld en dat de letter grootte verschillend was op de armbandjes. Langs de binnenkant stond het een beetje scheef. Verder heel mooi gedaan. Had er graag een foto van geplaatst.

Vandaag het medaillon /ketting met foto en gravure binnen gekregen. Ben er erg blij mee , ziet er mooi uit . Zal zeker als ik nog iets nodig heb daar weer bestellen.

Geweldige service

Een armbandje voor mezelf en mijn dochtertje gehaald. Mijn dochtertje was helaas een beetje te enthousiast en probeerde haar armbandje zelf af te doen en is toen kapot gegaan. Contact gehad met de klantenservice via de site, helaas blijkt dat het armbandje niet meer te repareren was. Ik heb toen een nieuwe toegestuurd gekregen.. TOP SERVICE!!!!

Hele mooie producten en een team met ontzettende lieve medewerkers! Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice.

Superservice!

Voor Moederdag heb ik een hanger met de 3 namen van mijn kinderen, en 3 geboortesteentjes besteld. Toen de hanger binnenkwam, bleken 2 van de 3 kleuren van de geboortestenen heel anders dan ik dacht toen ik ze uitkoos in het keuzemenu. Lichtblauw was felturquoise en de kleur waarvan ik dacht dat het lichtroze was, bleek lila te zijn. Ik heb hierover gemaild omdat ik erg teleurgesteld was en kreeg binnen een dag een mail terug dat ik een nieuwe hanger kreeg! Ik mocht nieuwe kleurtjes uitkiezen. Binnen 2 weken was ik dus toch de gelukkige eigenaar van een prachtige hanger met de namen en 3 mooie steentjes. Fantastische service!

Perfect!

Hele goede communicatie en de kwaliteit is super mooi, heel erg blij mee !

Prachtige sierraden!

Mooie ketting en ring! en super snel geleverd

Erg goede service!

Snoezig klein kettinkje met letters voor mijn kleindochter gekocht. De afhandeling ging soepel en persoonlijk. Echt aan te bevelen!

Super tevreden over de super goede en zeer snelle service. De sluiting van mijn armband ging niet goed dicht en na 2dagen had ik hem weer terug en was het probleem opgelost. Super blij mee !

prachtige sieraden

een mooie zilveren ketting met maandstenen van mijn kinderen en kleinkind gemaakt door KAYA. bestel nu dan ook de bijpassende oorbellen en hoop dat deze net zo mooi worden als mijn ketting waar ik heel erg blij mee ben. grt.sonja

Ik heb hele goede ervaringen op deze website goede service en mooie producten !!!

Mijn ervaringen zijn zeer goed ben erg tevreden over de producten en de vriendelijke klantenservice .

Een AANRADER

Na een eerdere erg positieve ervaring nu opnieuw een bestelling geplaatst. Een slavenarmband voor onze moeder besteld. Echter de inscriptie was kleiner dan we verwacht hadden....... Hier via de mail contact over gehad. Na een zeer geringe bijbetaling een geheel nieuwe slavenarmband toegestuurd gekregen, met een mooie grotere inscriptie. Echt top!

Geweldige service!

Alles verloopt vlotjes en resultaat is iedere keer weer prachtig!

Prachtige sieraden en goede service!!

Sieraden zien eruit alsof het uit een juwelierszaak komt! Daarmaast worden ze ook prachtig ingepakt!! Kwaliteit en ook hele goede en snelle service!! Zeker aan te raden!

top service

hele fijne ervaring gehad,,ze maken tijd voor je vrij en zorgen dat de klant tevreden is!zeker tot een volgende keer

Beeldig.

Mooi armbandje keurig verzorgd en super snel bezorgd.Dank u wel.

Zeer goede service

Zeer goede service, heb nog NOOIT een beter service ervaren. Mooie sieraden voor een goede prijs.

Mooi kwaliteit top

Mijn eerste bestelling bij jullie Top ga zeker nog een keer bestellen !

Top service en snelle levering

Top service en mooi tastbaar mooi lederen armband met naam van de kinderen erin gegraveerd. Snelle service en via de chat is alles te regelen met Tanja. Daarom wilt u iets moois cadeau geven voor een bijzondere vader/opa voor vaderdag of een ander mooie gelegenheid dan zou ik zeggen massaal de bestellingen doen voor 21 juni. Dan heeft u echt iets waardevols om cadeau te geven.

Prachtige ketting!

Ik ben heel blij met deze aankoop. Het was voor een kadootje dus de verpakking was heel mooi dus daar hoef ik niets aan te doen en er zit een kaartje erbij waar je je eigen tekst kan schrijven. Snelle levering. In een woord...Top! Zeker een aanrader.

Super service

Mijn bestelling is heel snel geleverd en service is super!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden