Fantastisch!

Snelle en goede service. Goed contact en bereid om mee te denken en je echt blij te maken met hun sieraden. Zeker een aanrader om hier te bestellen

Wat ben ik tevreden over het product en over jullie! Voor m’n dochter een ketting met haar geboortesteen besteld en wat is dit mooi!. Ook het ingegraveerde hartje hebben jullie toch nog kunnen plaatsen toen dit bij de bestelling niet lukte om in te voeren. Echt heel erg blij mee èn supersnel geregeld. Heel erg bedankt!

Ik heb gekozen voor een armband met geboortesteen en gravure met naam van mijn zoontje. Service van dit bedrijf is uitzonderlijk goed te noemen. Mijn kritische blik merkte een schoonheidsfoutje op en dit is netjes opgelost. Aanrader!

Fantastique!

J'ai commandé un bracelet avec le nom de ma fille mais très tardivement. Il a été envoyé le jour-même et je l'ai reçu en Belgique 3 jours après. La qualité est superbe et l'emballage vraiment magnifique. Je suis vraiment ravie! Je recommanderai chez Kaya sieraden ;-) Evelyne

Geweldig in één woord

Dit bedrijf is een voorbeeld aan grotere en andere bedrijven , de service , en begrijpend ... Levering is snel , de klantenservice is in mijn ervaring is echt geweldig en goed bevallen . Ga zo door. Gr Morro Weiss

Overtrof mijn verwachtingen

De ketting was heel mooi en zoals ik het wou hebben. De klanten service heeft me echt goed geholpen met alle honderden vragen die ik heb gesteld. Ik zal hier zeker weer bestellen

Super mooie armband.

Prachtige duidelijke website. En armband is prachtig. Daarom ook direct voor m'n andere dochters ook besteld.

Super service!

Er was iets met het prachtige medaillon dat ik besteld had voor mijn dochter. Zonder aarzelen kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Wat een super service en een prachtige ketting. Mijn dochter was er ontzettend blij mee!

Echt goed vertrouwd bedrijf

1 Armbandje iets te klein, gebeld en kreeg goeie informatie. De bestellingen zijn geweldig verpakt!!!

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Prachtig gepersonaliseerd sieraad, snel geleverd, dierbare herinnering

Super snel, super gaaf en heel leuk verpakt

Echt super snel kwamen de armbandjes binnen. In een mooi doosje en boven verwachting, enorm blij mee

Geweldige service!

Ik heb voor mijn moeder een bedelarmband gekocht met de namen van de kleinkinderen er op. Na de geboorte van een nieuw kleinkind was er niet echt meer ruimte aan de armband om de nieuwe bedel er aan te hangen. Ik heb even gemaild met Kaya en kreeg snel een hele vriendelijke reactie. Ik mocht de armband opsturen en Kaya heeft toen alle bedels verplaatst zodat alles past en er weer super netjes uitziet. Alles ook nog eens heel snel gedaan en zonder extra kosten. Echt super!

Prachtige Gravure, top!

Echt supermooie gravure, precies zoals ik het me had voorgesteld. De armband voor mijn nichie was een groot succes en de mama ketting al helemaal. Ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf.

Precies wat ik zocht

Heb een ketting besteld met handschrift gravure. Heel erg mooi geworden, ontzettend blij mee.

Echt gaaf product en super goede service

Omdat er iets niet goed was, contact gehad via mail en per direct werd er een oplossing gevonden! Niks geen gezeur.

Goede service, snelle levering, betaalbaar en goede kwaliteit

Excellent

Amazing experience! Product is really beautiful, it came nicely and carefully packed with cute gift box or a tiny bag. Delivery was fast and communication great. I have made two separate orders last week and there was a small mistake made with an item in my second order. The shop took an initiative and it was immediately taken care of, even though I did not ask for correction. I have never experienced such an excellent customer service and I will definitely keep shopping here!! I am truly impressed! Thank you!

Fijne persoonlijke service, mooie ketting

Voor het eerst een ketting besteld bij Kaya Sieraden. Een kleine teleurstelling toen ik de ketting binnen kreeg, de letters waren niet goed gegraveerd. Direct een mail gestuurd met foto's en er was inderdaad iets mis gegaan. Kan uiteraard gebeuren. Binnen 2 dagen mijn nieuwe ketting binnen en deze was perfect!Top service, erg fijn. Bedankt!!!!

Heel goed!

Naast dat de armbanden heel mooi zijn, is de service uitstekend! Bestelling gedaan van twee armbanden, helaas bij levering de tekst aan de buitenkant i.p.v. de binnenkant. Contact opgenomen en snel een e-mail ontvangen dat er nieuwe armbanden verstuurd zouden worden. Heel erg tevreden mee! Bedankt

Zeer tevreden met het eindresultaat!

Ik heb een kettinkje gekocht voor Valentinesdag voor mijn vriendin, ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Alleen de bezorging duurde langer dan werd aangegeven.

Snel en prachtig

De levering was heel erg snel, wat natuurlijk fijn is. Ook was de ketting ingepakt in een prachtig doosje, waarbij het eigenlijk zonde was om hem open te maken. Het sierraad ziet er enorm mooi uit, ik ben er heel erg blij mee!

Geweldig!

Mijn ervaring met Kaya was heel erg goed. Zonder problemen kunnen omruilen en alles even vriendelijk! Producten zijn ook erg goed, dus zeker een aanrader!!!

Bestelling zeer snel ontvangen Zeer mooie ingepakt Zeer tevreden

Prachtig gepersonaliseerd sieraad!

Prachtig

Ik ben echt super blij met mijn armband en oorbellen die ik heb besteld. Levering was snel en de sieraden waren superleuk verpakt. Het was echt een cadeautje om ze uit te pakken. Het was alleen jammer dat ik geen bevestiging heb gekregen van mijn bestelling, zodat ik hierdoor niet precies wist wanneer deze binnen zou kunnen komen. Ging iets niet goed vanuit de website. Ik hoop dat dat inmiddels is verholpen en als ik weer iets moois nodig heb dan kom ik zeker nog een keer terug. Oh en de prijs/kwaliteit verhouding is echt super.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden