Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!

Net voor kerst besteld en keurig op tijd binnen. Ontvangers super blij!!

Geweldige service !

Ben heel tevreden met jullie service! Ik had een kettinkje besteld en die was helaas verkleurd, zonder moeite en met een hele goede klanten service heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen! Onwijs blij mee super bedankt!!

Prachtige slavenarmband

Gisteren van mijn oudste zoon als kerstcadeau de rose gouden slavenarmband gekregen waar zijn naam en die van mijn jongste in gegraveerd staan. Geleverd in een mooi doosje. Prachtige armband.. Waardevol geschenk. Erg blij mee

Super goede service!

2 armbandjes besteld om cadeau te geven bij geboorte van 2 nichtjes. Er was iets mis gegaan met het graveren en na contact te hebben gezocht kreeg ik snel reactie dat ze een foutje hadden gemaakt en binnen paar dagen hadden we een nieuw armbandje in de bus. Echt goed geregeld!

Klantvriendelijkheid

Had een bestelling gedaan van verschillende items met verschillende lever datums. (21 en 23 dec) Nu kreeg ik een gedeelte op de 22ste binnen maar miste nog wat. Voor de zekerheid maar een berichtje gedaan aan Kaya en op de morgen van 23 dec een netjes bericht ontvangen dat het andere gedeelte de 23ste pas aan kwam, wat ook zo was. (Dit was zodat ik hopelijk voor de kerst al gegarandeerd een gedeelte had, je weet maar nooit of je je pakjes krijgt ivm de kerst drukte) En ook nog een verontschuldiging hoe ze dat van te voren niet hadden aangegeven. Beste klantenservice die ik heb ervaren in tijden. Gr Jaron

Super leuk kado!!!

Ik werd verrast met 2 armbanden van jullie....en ja netjes verpakt en toen ik ze zag dacht ik jaaaaa geweldig

Helemaal Top

Had een week voor kerst wat mooie sieraden gekocht om aan mijn kinderen cadeau te doen en ontving deze twee dagen voor kerstmis,maar helaas was de verpakking tijdens transport stuk gegaan waardoor 1 item zoek was geraakt. Na chat contact met Tanja werd geheel kosteloos een nieuw exemplaar voor mij gemaakt compleet met gravures dat op mijn verzoek bij haar atelier in Leiden kon worden opgehaald. Zo had ik alsnog alle cadeautjes voor mijn kinderen op tijd en compleet. Tanja en team, Enorm bedankt voor deze goede service.

Prachtige sieraden!

Voor de kerst een paar hangertjes besteld voor mijn zusjes, en ze zijn echt prachtig! De prijs vind ik zeer netjes, het bestellen ging heel fijn en eenvoudig. Super tevreden!

Top service en snelle levering Ga hier zeker vaker bestellen

Super service

Ik ben ontzettend tevreden met de service die ze bieden. Al twee jaar elke dag plezier met mijn armband (die overigens toen verrassend snel was geleverd). Nu een probleempje met mijn armband en dus contact gezocht. Heel snel antwoord ontvangen en erg verrast met de oplossing die werd aangedragen. Erg blij en tevreden!

Had ketting met vingerafdruk en naam besteld. Hij was prachtig en mijn moeder was er super blij mee! Dus kei bedankt! Gr Mijke

Alles perfect geregeld

Geweldig!

Vingerafdruk en naam laten zetten en is heel mooi geworden. Nog even spannend of 't op tijd zou zijn, maar lag vanmorgen dus nog ruim voor kerst, op de deurmat. Goed verpakt en sieraad in een mooi cadeau zakje. Leuk om zo te geven. Heb al 's eerder besteld en tot nu toe super tevreden over KAYA.

Zeer goede klantenservice die problemen gericht aanpakt

Mijn bestelling kende wat vertraging omdat dit via de post werd verstuurd in de kerstperiode. Toch deed Kaya er alles aan het product hier voor kerst te krijgen. GEWELDIG!!!!!

Het kost niks, maar dan heb je ook niks

Mijn zus een armband met 3 initials gegeven, was na 2 weken al verkleurd. Slechte kwaliteit dus!

Top service!

Ik had een armband voor mijn vriend besteld en advies gevraagd welke ik het beste kon nemen. Deze bleek te klein te zijn ... Ontzettend jammer! Toen heb ik contact opgenomen en hebben ze dezelfde dag nog een nieuwe verzonden! Ontzettend snelle service, want de eerste die ik bestelde was met een dag binnen! Jullie gaan me zeker vaker zien! Bedankt!

Waanzinnig goede service

Sowieso een dikke 10 voor de communicatie binnen dit bedrijf! Ondanks de kerstdrukte, deed Tanja er alles aan om mijn bestelde baby-armbandje te realiseren inclusief graveren en zo snel mogelijk op de post te doen. Ik vond het prettig om via de chat te communiceren en dat ik ondanks de drukte van de graveur toch gehoord werd! Ik ben nu afhankelijk van PostNL, maar wil KAYA heel erg bedanken voor de coulante medewerking! Ik kom zeker terug om hier sieraden te bestellen!

Super mooi gedaan ketting laten maken voor de meters van mijn kindjes voor kerst super mooi

De service, snelheid, prijs/kwaliteit boven verwachting, echt zeer goed.

Erg tevreden

Ontroerde mij .had dit niet verwacht.zo mooi.

Super service

Al twee keer een bestelling geplaatst en beide keren een goede service en snelle levering. Echt een aanrader.

Top klantenservice

Letterketting besteld waar al snel een deffect aan bleek. Na contact te hebben opgenomen met Kaya hebben ze dit meteen opgelost. Geeft heel veel vertrouwen en is top klantenservice! Dus bedankt Kaya!

Zeer goeie kwaliteit en snelle service!

Geweldige armbanden ontvangen!!

Super snelle bezorging

Ik bestelde 3 armbandjes voor mijn gezin. Voor mijn man was deze met eigen handschrift van de kinderen. De bestelling werd de dag erna verstuurd. Daarbij ontving ik voor ieder sieraad een poetsdoekje en kreeg ook nog een armbandje cadeau. Top service! Ik weet wel waar ik in het vervolg mijn bijzondere sieraden bestel.

Armbandje voor kleinzoon besteld, helaas verkeerde maat gekregen. Na chat is de juiste maat opgestuurd en precies op tijd binnen!! Super service! Heel erg blij ermee, dankjewel Kaya sieraden! Mvg Natasja

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden