Kwaliteit

Mooie sieraden! Kwaliteit! Snelle levering! Luxe verpakking!

Geweldig!

Ik had een armbandje en oorbellen besteld. Helaas was er ipv een armband een ander artikel geleverd. Ik heb gemaild en kreeg snel antwoord terug. Ik kreeg de volgende dag de armband alsnog nagestuurd en ik mocht het andere artikel houden! Super lief en de sieraden zijn heel erg mooi! Daarnaast wordt het ook in kleine cadeautjes verpakking geleverd. Echt heel schattig!

Leuke mooie sieraden en uitstekende communicatie met organisatie

Erg blij met deze webwinkel. Leuke sieraden, breed assortiment, bij een vraag of klacht snel en goed contact. Prettige en behulpzaam! Hier koop ik graag en snel weer!

Wauw!

Ik heb een ketting besteld met een hartje van vingerafdrukken van mij en mijn dochter. Op de afbeelding zag het er supermooi uit dus ik was erg benieuwd naar ons resultaat! Ik kan niets anders uitbrengen dan wauw!!! Verpakt in een mooi doosje kwam de ketting binnen:cadeautje op zich maar jeetje wat is hij mooi geworden! Ik zal deze ketting vol trots dragen❤️ Superbedankt voor dit juweeltje maar ook voor de goede en snelle verzending!

WAUW,

Recent oorringen voor mijn dochtertje gekocht (er net nog een paartje bij besteld) De oorringen werden heel mooi verpakt geleverd. Echt toppie. Maar het is uiteraard de inhoud die telt. Wat een schattig oorringen en heel kwalitatief. ze draagt ze nu al een tijdje dag in dag uit, gaat er ook het zwembad en de jacuzzi mee in en ze blijven super mooi. We hebben onze site gevonden als we oorringen voor de meisjes nodig hebben (en met 3 dochters, zal dat toch wel af en toe nodig zijn, wel nog niet allemaal gaatjes ;) )

Verkeerde ketting ontvangen, maar goed opgelost. 2 dagen later de juiste ontvangen. Snelle reactie, goede service!

snel geleverd en vooral netjes afgeleverd leuk in een mooi doosje zelf met een poets doekje erbij zeer tevreden

Super geholpen.

Prima samenwerking. Klantenservice zoals het hoort. Iets wat niet standaard is toch een oplossing voor vinden. Dank Lotte Hannah en Janneke.

Topservice!

Prachtige armband gezien die ik graag met een afbeelding wilde laten graveren. Dit kon voor de betreffende armband niet standaard via de website maar via mailcontact is het alsnog geregeld. Ik ben zeer goed geholpen. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Snelle service en prachtig resultaat. Heel blij mee. Ik kan Kaya sieraden van harte aanbevelen en zal hier in de toekomst zeker weer bestellen!

Geweldige service

Oorbellen cadeau gegeven. Echter snel 1 oorbel kapot, na telefonisch contactbis er meteen een nieuw setje opgestuurd!! Van een verdrietig meisje naar een stralend meisje!! Super service

In één woord: fantastisch!

KAYA levert hele mooie gepersonaliseerde sieraden. Mooie kwaliteit en echt uniek. Daarnaast ook nog een super snelle levering. Ik heb gisteren een ketting besteld, met tweezijdige gravure. Vandaag al in huis! Een prachtig cadeau om te geven... en krijgen ;-) Helaas was er iets mis met mijn ketting, maar dat wordt ook weer fantastisch opgelost. Bedankt daarvoor. Ik raad KAYA bij iedereen aan! :)

Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen, snelle levering, heb geen track and trace gekregen maar dat maakt niet uit! Ben super tevreden! Mooie sieraden! Ik ga zekeren nog wat bestellen! TOP!!

Geweldige service, snel en een prachtig sieraad

Gisteren een bestelling voor een kettinkje met geboortesteentjes geplaatst en volgens de site levering donderdag as. Maar.... Het lag vandaag al in de brievenbus! Prachtig sieraad, mooi verpakt met een leuk kaartje erbij - helemaal af!! Wij gaan hier ieman héél blij mee maken! Dank voor topservice!

Wat een super leuk bedrijf

Ik heb een leuke armband besteld voor mijn beste vriendinnetje en En getuige... Zo snel gekregen en extra Namen erin... wel gehoopt maar niet gedacht... super bedankt

Bedel besteld met 3 namen erin. Bovenverwachting MOOI. Kwaliteit uitstekend en echt snelle levering. Ga zeker jullie aanbevelen.

Uitstekende service

Je sieraden worden snel geleverd en als er iets niet goed is word je zeer snel en zeer klantvriendelijk geholpen! Ik zou hier dan ook zeker weer terugkomen om eventuele andere sieraden te kopen, echt een aanrader!

Mooie sieraden en goeie service!

Voor moederdag bestelde ik de geboortestenen ringen set. Helaas na een maandje viel 1 van de steentjes er uit. De klantenservice hielp mij per direct en binnen de 5 minuten stuurde ze een nieuwe naar me op zonder extra kosten. Zoiets kan natuurlijk altijd wel eens gebeuren. Ik ben alsnog 100% tevreden en moeders ook!

Wauw!

Ik ben heel blij met het product, het is precies zoals ik hoopte en de kwaliteit is boven verwachting! Ook de verpakking vind ik erg mooi, het gaf me de beleving een cadeautje te ontvangen (ondanks dat ik het gewoon zelf besteld had:)).

goed en snel

Leuk hangertje, mooi gegraveerd, had alleen iets dikkere hanger verwacht, niet goed te zien op de website. Zeker aan te bevelen, binnen no time in huis. Klantenservice prima.

Prachtig

Ruime keuze aan sieraden. Was op zoek naar een ketting met initialen. Dat tijdloos is en toch niet te klassiek. De ketting en hanger zien er goed uit. Lijkt mij ook kwalitatief goed,maar heb de ketting pas 1 dag dus kan daar niets over zeggen. Verzenden ging ook goed. Alleen had ik €2,95 extra betaalt voor een verzekerd pakketje maar kreeg het met de brievenbuspost en geen track and trace. Dus begrijp dat Alleen niet zo goed. Conclusie, een tevreden klant die het positieve woord zal verspreiden en zeker nog een x zal bestellen.

Bedankt voor snelle levering

Gepersonaliseerde armband

Supersnelle levering en reacties op mijn mails. Voor de 21e verjaardag van mijn dochter een armband met handgeschreven tekst van haar inmiddels overleden lievelingsoma besteld. Na wat mailwisseling kwam Kaya sieraden met een voor mij ten volle tevreden oplossing. Nogmaals enorm bedankt hiervoor.

Uitstekend!!

Ik had m'n bestelling niet gekregen via de PTT en heb ik contact gehad met Kaya en ze vonden dat niet leuk en toen hebben ze als nog gezorgd dat ik m'n bestelling kreeg en die was de dag erna in huis . Bedankt !

Wat een top service!

Mijn bestelling was verloren gegaan in de post. Na app contact lag mijn opnieuw gemaakte bestelling 48 uur later alsnog in de brievenbus. Kan niet minder zeggen dan topservice en het armbandje is prachtig. Jullie zien mij zeker terug!

Goede service, prachtig armbandje

Prachtige armband