Snelle levering en mooi sieraad

Ik was op zoek naar een cadeautje voor mijn dochter. Ze wist niet wat ze wilde hebben. Uiteindelijk kwam ze op een ketting met haar naam. Bij de juwelier hier in de omgeving was dat behoorlijk prijzig. Dus toch online gaan zoeken. Bij Kaya sieraden een mooi exemplaar gevonden voor een leuke prijs. En de bestelling was er een dag eerder dan werd aangegeven, super! De ketting is erg mooi, en leuk ingepakt. Blij!

snel contact. goed geholpen bij een fout die ik zelf had gemaakt bij het meten . Keurig opgelost in 1 dag super .

Goede snelle service en heel goed advies gegeven ivm gravering

Armbandje met 2 namen besteld, met een heel goed advies over de gravering. Snelle service. Zeer tevreden

Uitzonderlijk goede service - mooie armband

De eerste bestelling ging verloren (schuld van postnl) en ik ontving keurig een nieuwe armband. Toen deze helaas beschadigd bleek, stuurden ze nogmaals een nieuwe op. Werkelijk alleen maar lof voor het product maar bovenal voor de service!!

Zeer goede service

Zeer snelle levering, vriendelijke mensen met wie er contact is geweest. Goede en correcte service, echt een aanrader!!

Correct en behulpzaam

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde producten als ook de service! Gewoonweg super!

De leukste sieraden van Nederland

De service is fantastisch

Goede en snelle levering.

Sieraden zijn prachtig,heb inmiddels al meerdere sieraden gekocht,leuke collectie die je met familie en vriendinnen kan delen

Ondanks de drukte toch snel geleverd! Mooi & leuk siraad, hoop dat de ontvanger hem ook zo mooi vind.

Goeie service!!

Heel vriendelijk, goeie service!! Het Product die ik heb ontvangen ( besteld) is mooier dan dat ik had verwacht!

Altijd behulpzaam en meedenkend. 2 keer een probleempje gehad maar ik ben altijd zeer netjes geholpen door kaya wat ik erg op prijs stel. Ik zal in de toekomst zeker nog wat bij kaya bestellen.

Geweldig!

Prachtige sieraden en super service! Zeker een aanrader :)

Mooie ketting

Lang moeten wachten op de goudkleur. Uiteindelijk blij met mijn initialen ketting, wel een minpuntje is dat de initialen niet helemaal op het midden staan. Verder is hij mooi!

Heel fijn geholpen!

In maart een ketting met hanger besteld in rosé goud, er stond dat deze kon verkleuren aan de hand van de ph van je huid, helaas was dit bij mij al erg snel. Dankzij de goede service een nieuw sieraad gekregen in zilver! Erg blij, bedankt!

Mijn ervaring is gewoon super!!!

Ik kan alleen maar zeggen dat ze hier echt Super service geven! Snelle duidelijke service en goed contact! Nogmaals bedankt!!

Mooi sieraad, super snelle service!

Op 22 juli een zilveren armband besteld (met 3 namen om te graveren) op 23 juli al in huis. Super snel en echt een prachtig sieraad!

Snelle levering mijn kleindochter zal er blij mee zijn. Is voor haar verjaardag. Dank je wel. Zal snel weer iets bestellen voor mijn andere kleindochter.

super goed

Super snel geregeld. mooi geworden ondanks dat jullie twijfels hadden over die armband . Werd netjes over gemaild en is zo mooi geworden. Erg blij mee.

Super mooi, snelle service, in kadoverpakking

Nu tweemaal een sieraad besteld. Het graveerwerk ziet er keurig uit, Kaya heeft een super snelle levering. Het sieraad komt in een luxueuze verpakking/ mooie kadodoosje met striklint klaar om kado te geven en extra leuk te personaliseren met het bijgeleverde kadokaartje. Ook de maatvoering /advies komt goed overeen. Mijn eerste jarige ontvanger was erg blij, de tweede moet het nog krijgen, ben er van overtuigd dat ook deze goed ontvangen wordt. Over de kwaliteit: de sieraden zijn precies zoals foto en beschreven. Ziet er luxe uit. Op termijn nog geen oordeel omdat ik het net gegeven heb. Van mij voor Kaya een dikke 10!

Zeer klantvriendelijk

Zeer mooie producten van goede kwaliteit. En als er een probleem is reageert de klantenservice erg snel en doen ze er alles aan om je weer tevreden te stellen.

Heb 2 armbanden besteld, super mooi ook de tekst is heel mooi gegraveerd op en in de armbanden,ook was de levering heel snel.

Super goede en snelle service!

Onwijs leuk armbandje besteld voor mijn dochter, gelijk de volgende dag ontvangen, super snelle service! Helaas was er al snel wat stuk, contact opgenomen en gelijk antwoord gekregen en opgelost. Heel fijn en wat een topservice! :)

Super service!!

Bij het laten graveren van een bedel een typefout gemaakt, maar was geen probleem en voor maar €5,00 kreeg ik een nieuwe toegezonden. Top top top!

Erg mooi rundleer, levering op tijd. Geweldig mooi kado.

Mooie sieraden, prima service.

Ik had een gepersonaliseerde ring besteld. Het werd geleverd precies zoals ik het had beschreven. Ook heel vlot geleverd. Maar helaas net iets te klein. Voor een geringe vergoeding kon ik dezelfde ring iets groter bestellen. Ook die is weer precies goed en past perfect. Een prima service en vlotte reactie op mijn verzoek om een maat grotere ring. Snelle levering.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden