Mooi sieraad en snelle levering!

Binnen 2 dagen had ik mijn armband met vingerafdruk binnen... hele snelle levering maar nog belangrijker... een hele mooie armband! Heel blij mee!!

Mooie armband

Top, heel blij mee!!

Snelle levering en zeer mooi product

Wat een mooi armbandje heb ik binnen 1 dag mogen ontvangen. Je ziet dat de graveren gelazerd is ipv gestanst wat op veel Plekken gebeurt. Ziet er keurig uit!

Zo zekker nog wat hier hallen!!!!

Uitstekend, heb de ketting besteld kreeg meteen een mail met informatie wat heel fijn was.ik bestelden hem vrijdag en kreeg hem zondag al binnen. Top service zijn ook heel vriendelijk en top kwaliteit.

Fantastisch!

Prachtig sieraad! Snelle levering, mooi verpakt en geweldige service!

Super service en mooi sierraad

Ik ben heel tevreden over de service van Kaya. Mijn pakket was zoekgeraakt in de post en ik kreeg zonder enig probleem een nieuwe ketting. Daarnaast is de ketting echt prachtig!

Wauw!

Ik heb een armbandje besteld als cadeau voor mijn vriend. Deze is net aangekomen, in een mooi doosje verpakt. Ik ben er heel erg blij mee, en mijn vriend hoop ik ook!

Alleen jammer dat bij het tweede kruisje de naam zo klein was dat je het amper kon lezen , erg jammer terwijl de eerste keer wel goed was alleen verkeerde kruisje .

Prachtig en verzorgd ingepakt.

Prachtig e sieraden. Snel en met zorg geleverd en ingepakt.

Goed en snel

Het was allemaal heel makkelijk te bestellen en het pakketje was ook snel binnen

Top service en erg duidelijk!

Erg vriendelijk en doet best om klant tevreden te houden!

Zeer snel geleverd en een ontzettend mooi sierraad!

Binnen 2 dagen had ik mijn armbandje met bedeltjes - persoonlijk gegraveerd en wel! - in huis! Mooi verpakt en een nog mooier sierraad van zeer goede kwaliteit!

Goede service en zeer mooie kwaliteit

Via de site heb ik precies ingevuld wat ik wilde. En het is precies zo geworden. Super mooi! Ik raad het iedereen aan!

Hele goede service

mijn man zijn armband sluitte niet gied, hij heeft daardoor 3 ringetjes met namen van onze kleinkinderen verloren, hij krijgt een nieuwe goede band met weer de ringetjes met namen van de kleinkinderen. Top!

een ketting besteld maar een hangertje was per ongeluk zilver ipv rose. Gemailt en zonder moeite gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen, echt top!

Mooie sieraden en top service

Voor het afstuderen van een vriendin had ik een hele mooie ketting besteld. Helaas leek de sluiting lui. Ik had contact opgenomen en zonder enige moeite sturen ze direct de ketting morgen op. Ik heb nog nooit zo snelle en goede klantenservice meegemaakt. TOP!!

Ik heb een zeer goed ervaring met Kayasieraden

Ik had een ketting op naam besteld voor mijn kleindochter.Maar jammer genoeg brak de ketting precies tussen 2 letters.Ik heb toen contact opgenomen met Kaya.We hadden een heel fijn gesprek.Ze stelde voor een nieuwe ketting te sturen,maar dat het 2,5weken zo duren,voordat ik hem zou krijgen.Maar de ketting kwam binnen 5 dagen.Wat een Service.Super van Kayasieraden.Ik zou Kaya zeker aan bevelen.Hartelijk bedankt.Irene

Snelle levering en mooie sieraden

Had al een ring met inscriptie en heb nu een ketting met inscriptie besteld. Heel mooi.

Uitstekend!!

Voor vaderdag armband besteld was helaas te klein. Contact opgenomen tegen kleine vergoeding krijg ik een nieuwe. Het is nu onderweg ben benieuwd!! Wat een snelle service en klantgericht. TOP!!

Super mooie herinnering dankzij de vingerafdruk gemaakt door Kaya sieraden.

Na lang twijfelen wat ik wilde de keuze gemaakt voor de ketting personal met vingerafdruk en een afdruk met eigen handschrift. Supersnel geleverd en supermooi resultaat. Hierdoor heb ik een heel persoonlijk sieraad ter nagedachtenis aan mijn vader. Ik ben er heel blij mee

Super service

Snelle levering, super mooie sieraden. En super oplossing voor mijn verkleurde bedel! Raad iedereen deze site aan...

Snelle levering en super mooi product!

Heel blij met het gegraveerde armbandje wat ik als cadeautje had besteld. Binnen 2 dagen ontvangen en hele mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Vriendelijk, behulpzaam

Super perfect, heel behulpzaam Ze kijken voor oplossing waar nodig is. Uitstekende bediening

Perfecte service!

Mooie sieraden en snelle levering!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden