Echt super !

Armbandje met 3 hangers met namen besteld. Zondagavond besteld en dinsdag gegraveerd in huis. Ziet er perfect uit! Mooi verpakt in een doosje.

Super service!

Een prachtige armband ontvangen, maar helaas te groot. Door de super service van Kaya snel een goed passende armband gekregen. Heel fijn, dank je wel!

Super bedrijf en extreem klant vriendelijk

Armbandje gekregen van de kids die gepersonaliseerd was Natuurlijk is deze niet te ruilen maar mocht een andere kopen met 50% korting

Snelle service, fijn direct contact en heel klantvriendelijk!

Ik had een aantal kraamcadeautjes besteld. Het bestellen gaat heel vlot/makkelijk online! Vragen worden direct beantwoord via de chat, heel heel prettig! Cadeautjes werden super snel geleverd! Van de 5 armbandjes was er eentje die niet de juiste lengte had. Even een kleine zucht, oei, wat nu... maar opnieuw kreeg ik snel contact en oplossing via chat en er wordt mij zonder probleem kostenloos een nieuw exemplaar opgestuurd, op tijd voor de kindjes worden geboren! Oef! Een blije dankbare mama!

Super service! Echt een aanrader. Ben erg blij vooral met de service die we hebben gehad. Erg vriendelijk! Bedankt voor alle goede zorgen.

Prachtige sieraden en zeer goede service!

Ik had een armbandje besteld waarvan 1 of 2 kraaltjes ruimte tussen zat. Na een mailtje + foto van armbandje kreeg ik binnen 2 dagen een nieuw armbandje toegezonden (geheel kosteloos). Wat een super goede service! Dank jullie wel!

Mooie sieraden, goede service!

Armband bleek bij binnenkomst te groot. Korter maken van de armband was geen optie en als service werd er voor een klein bedrag een geheel nieuwe armband gemaakt! Super service en snel geleverd.

Snelle levering!

Mooie armband voor mijn vader. Erg mooi! En was er super snel. Echt een aanrader

Supersnelle en goede service!

Armband besteld voor vaderdag. Bleek helaas te klein. Na een mail gestuurd te hebben kon ik de armband retourneren en had ik de dag erna een maat groter in de bus!

Goede klantenservice en uiteindelijk een mooie persoonlijke ketting!

Helaas was de eerste bedel van mijn ketting heel erg bekrast en de letters stonden er niet mooi op. Gelukkig na een paar keer schakelen met de klantenservice heb ik een prachtige ketting met het handschrift van mijn moeder. Heel blij mee!

Super service

Super service, snelle verzending

Geweldige service

Mooi product en denken mee naar een oplossing omdat ik niet goed naar de maat van de armband heb gekeken. Nu nieuwe besteld en helemaal blij mee! Raad het iedereen aan

Fantastische

Wat een geweldige service, ik had een gepersonaliseerd product te groot besteld maar ze boden een fantastische oplossing en kreeg een nieuw product opgestuurd, deze bleek niet helemaal zoals besteld en zonder problemen kreeg ik een nieuw product opgestuurd die helemaal aan onze verwachting voldeed. Nogmaals wat een top service!

Geweldige service

We zijn op een zeer correkte manier geholpen ook na dat er was mis gegaan. Zo moesten meer bedrijven werken.

Snel en klantvriendelijkheid

Volgende dag in de brievenbus. Mooi! Een foutje werd snel en kosteloos hersteld

Wat een topservice!❤️

Ik heb een armbandje voor de juf besteld met gravure. Het is zo mooi en schattig! En de gravure heel duidelijk. Daarbij was de levering echt boven verwachting snel! Kortom, ik ben een blij mens!

Geweldig leuk en snel bedrijf

Leuke website met ontzettend snelle en goede service. Kwaliteit is echt goed en alles is netjes verpakt. Mijn man is er super blij mee. Ga zo door en wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen. Aanrader voor iedereen!! Groetjes Annemieke van der Velde

Vlotte brievenbuslevering binnen 1 dag. Prachtige oorbellen voor mijn kleindochter. Een mooi verjaardagscadeau.

Mooie sieraden en super service!

Helaas was problemen met de post maar dit heeft Kaya uitstekend opgelost. En ook nog op tijd voor dochter haar verjaardag, die heel blij was met het verrassingspakketje

Uitstekende service

Armband pastte niet (door eigen schuld). Er werd ontzettend goed meegedacht, zij kwamen dan ook met een zeer coulant voorstel, ondanks dat de fout bij mij lag. Ik ben zeer tevreden en bestel hier zeker nog eens wat!

prachtig sieraad

wij hebben de naamkettingen ontvangen en zijn zeer tevreden echt super mooi Wij wensen jullie heel veel succes toe met de verkoop van KAYA sieraden. Groetjes Arwin en Petra

goede service

Hele goede service en super snel thuis bezorgd!

Donderdag besteld, zaterdag in huis. Keurig verpakt en precies wat we wilden. Dit wordt voor onze vriend een super vaderdag

Super vriendelijke en fijne service!

Ze hadden mijn vraag direct beantwoord en ik krijg de ring al snel binnen! Super

Mooie armband en snelle verzending!

Super tevreden met de armband die ik besteld heb. De verzending was snel (2 dagen in deze drukke coronatijd) en de gravure was mooi gezet. Deze webshop is zeker een aanrader!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden