Mooi sieraad en snelle service!

Prachtige ketting met gegraveerde hangers. Erg mooi! En een week voor moederdag besteld en op tijd binnen.

Mooi sieraad toch nog op tijd voor Moederdag!

De ketting zou eigenlijk niet op tijd binnen zijn voor Moederdag, omdat de bedels niet op voorraad waren. Hier keurig een mail over ontvangen met de keuze om de bestelling evt te annuleren. Uiteindelijk waren de bedels toch nog op tijd binnen en kreeg ik de ketting toch op tijd thuis gestuurd. Met als extra service en excuses een gratis mooi armbandje. Heel blij mee! Een hele mooie ketting en een mooi armbandje. Ze leveren echt topservice! Dankjewel!

super

Een super klanten service , snel , vriendelijk . Super gewoon ! Ook supermooie juwelen !

Klantenservice denkt mee!

Voor mijn bruiloft wilde ik graag een ketting met een symbolische betekenis. Deze vond ik toevallig in de sale bij Kaya. In plaats van het bestelde damesmodel had ik echter het kindermodel ontvangen. Het damesmodel was inmiddels uitverkocht en mijn bruiloft kwam er aan. Kaya bood via de WhatsApp klantenservice aan om de kinderketting te verlengen. Zo kon ik toch mijn gekozen ketting dragen tijdens mijn bruiloft!

Super service

Vorige week Moederdag cadeau besteld deze snel en netjes verpakt geleverd! Helaas was t niet geheel naar wens maar dit werd na contact direct opgelost en kosteloos opnieuw verzonden.

Super commercieel en meedenkend

Had in eerste instantie twee armbandjes besteld en kwam er later achter dat ik er een vergeten was. Kontakt opgenomen met Tanja. Bij bestelling van het 3e armbandje kreeg ik toch het gratis armbandje. Super. Dat is heel klantvriendelijk. Groetjes Martina

Prachtige sieraden, geweldige service!

Mijn kinderen kregen een prachtige stoere armband en liefelijke oorbelletjes van hun oma. Vlotte snelle service, in mooie kadoverpakking, en mooie kwaliteit sieraden. Mijn dochtertje raakte één van haar nieuwe lievelings oorbelletjes kwijt... wat een geweldige service van KAYA om kosteloos nieuwe toe te sturen! En dan steunen we ook nog een goed doel met de aankopen. Echt super!

Mooie sieraden en goede service

De (klanten)service is erg goed en zeer vriendelijk! Erg blij met de sieraden, zou zeker nog eens hier bestellen.

Great customer service!

There was a little problem with my order. More like a misunderstanding and Kaya Sieraden showed a very good attitude and interest in trying to solve the situation in my own benefit. I really appreciate a company who values its clients. They are hard to find nowadays. I will for sure come back when I need a beautiful present for my loved ones or myself.

Super snelle levering, ik had de ketting Donderdag avond om 23.45 besteld en ik kreeg Vrijdag al een bericht dat het was verstuurd en voor ik het wist lag het Zaterdag op mijn deurmat! Echt heel schattig ingepakt ook! Helemaal top. Ketting is ook prachtig. Niks op aan te merken.

Was een prachtige ketting , eerst zoek in de post, uiteindelijk nog op tijd gekomen, echt superblij mee, mooi verzorgd en leuk verpakt,een mooi kado voor onze moeder !

Goede kwaliteit, helaas was er een woord bij het graveren vergeten.

Ketting besteld met gegraveerde namen aan 1 kant (kinderen) en een klein tekstje aan de andere kant. Helaas ontbrak er een woord in 1 van de teksten. Vrouwtje was er toch erg blij mee en het gebrek maakte gelukkig niets uit voor de totale boodschap. Super tevreden over het materiaal, kwaliteit en bezorging. Minder tevreden door het gebrek in het graveren.

Komt afspraken na

Nadat de eerste zending helaas beschadigd aankwam Direct een nieuwe zending ontvangen en alles helemaal naar wens

Hele goede klantenservice en mooie producten

Er waren een aantal problemen met mijn bestelling en deze zijn kosteloos door Kaya sieraden opgelost. Je kan gemakkelijk met de klantenservice praten door middel van de chat op de site, hierdoor worden alle problemen snel opgelost. Ook de ketting die ik besteld had was super mooi geworden! Ik ga zeker vaker iets bestellen bij Kaya sieraden en raad het dan ook zeker aan!

Perfecte service!

We hadden ringen en een ketting besteld en moesten deze op korte termijn hebben, ruime tijd voor de afgesproken datum hadden we ze al binnen! Super! En ze zien er geweldig goed uit met het handschrift van onze dochter!

Super mooie disc met originele tekst ontvangen. Mooi gegraveerd en het lijkt net echt, heel blij mee!

Voldoende

Kinderbangle was aan de grote kant al voor mij (18 jaar), maar super mooi gegraveerd!

Super goed geholpen

Ik had een verkeerde bestelling gedaan maar werd ondanks de drukte snel en goed geholpen ben super tevreden

Super mooi armbandsetje

Snelle levering, Prachtige herinneringsarmband met bedels, mooi gegraveerd Super blij mee!

Super klantvriendelijk

Oorbellen voor kleindochter gekocht. Ik had een bijzondere wens voor bezorgen op datum. Het kado is op tijd bezorgt met aandacht voor de verpakking. Een schattig roze doosje met kwalitatief goede mooie oorbelletjes.

Super service en super product

In eerste instantie een verkeerd product gekregen, maar ook deze was erg mooi! Na contact via de mail werd al snel duidelijk dat er meegedacht en gezocht werd naar een passende oplossing. Persoonlijk vind ik een erg fijne omgang met de klant. Naast deze super goede en vriendelijke service ook nog eens mooi product mogen ontvangen, wat wil je nog meer!

Fijn bestellen en snelle levering.

Na het bestellen binnen 2 dagen het sierraad binnen. Fijne service!

Top service!

Zeer snelle bezorging van een gepersonaliseerde armabnd. De armband was te groot, maar heb een mooie passende oplossing gekregen! Binnen een week lag de nieuwe armband al op de mat!

Top levering

Erg snelle en goede levering. Donderdag besteld en zaterdag gegraveerd en wel in de brievenbus

Topservice! Snelle levering, mooie producten!

Voor het eerst iets besteld bij Kaya, maar zeker niet voor het laatst. Wat een snelle service en wat een mooie sieraden. Ook het graveren is mooi geworden. Meestal geef ik geen beoordeling (je blijft bezig tegenwoordig...), maar deze service verdient zeker een (goede!) beoordeling.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden