Een prachtig, een juweeltje van een baby armbandje

Ik had een baby armbandje besteld en rechtstreeks naar de ouders gestuurd. Het moest een speciaal armbandje worden voor mijn eerste kleinkind. De reactie was een mooie kleur een echt juweeltje met een mooie gravure. En ja binnen afgesproken tijd geleverd. Echt een aanrader

Top service en klantvriendelijk staat hier op 1

Wat een top service. Hier is de klant dus nog koning. Snelle en correct . Alle spulletjes worden netjes mooi verpakt geleverd . Ik ben fan ๐Ÿ‘๐Ÿ˜„

Zeer snelle levering

ik heb een aantal oorbellen besteld voor mijn dochter.. ze is helemaal blij. Echt super snelle levering ziet er keurig uit ga zeker in de toekomst vaker bestellen.

Fijne klantenservice

de klantenservice was echt top en reageren snel

Geweldige service

De service die ik kreeg via de mail was uitstekend. Ik werd goed geholpen en binnen 1 dag al gereageerd. Wou mijn wensen aanpassen maar was geen enkel probleem. Hele leuke betrouwbare website.

Goede snelle service. Snel contact. Mooie sieraden.

Geweldige service

Leuke producten en verder ben ik ongelofelijk goed geholpen voor matchende sieraden voor mijn studentenhuis!

Fijne terugkoppeling via de mail over onduidelijkheid na bestelling door mijn eigen fout. Goed en snel afgehandelt!

Top service!

Bij onze eerste bestelling was er iets niet op voorraad. Toen ik contact hierover opnam, kreeg ik meteen reactie terug. Het werd snel opgelost en kreeg ik alsnog mijn armband die ik wilde. De bestelling was snel thuis in een mooie verpakking. Tweede bestelling binnen 2 dagen thuis. Ook weer in een mooie verpakking en mooi gegraveerd. Top service en erg betrouwbaar.

Wel fouten in de gravering, maar goede oplossingen

Een gegraveerde armband met 3 vingerafdruk coins besteld als cadeau. Op tijd besteld zodat hij op tijd binnen zou komen voor de jarige. Komt na 2 weken binnen, blijkt een van de coins een totaal andere vingerafdruk te zijn dan de foto die verstuurd was. Gelukkig gratis een nieuwe kunnen bestellen, deze komt dus helaas te laat binnen voor de jarige, daarnaast was helaas ook bij deze armband dezelfde coin niet juist. Na opnieuw contact met de eigenaresse, is gezegd dat dit opgelost wordt, daar gaat mijn vertrouwen dan ook naar uit. Verder een onwijs mooie armband.

Geweldige service

Mijn bestelling was al na een paar dagen binnen, mooi en netjes verpakt. Helaas viel het sieraad mij tegen waarop kayasieraden mij een zeer passende oplossing heeft voorgesteld. Een hรฉle goede en fijne service! Contact verliep zeer netjes en soepel.

Geweldig!

Ik heb een armbandje besteld voor mijn schoonzus met de naam van haar dochtertje op. Ik wist niet zeker of de betaling gelukt was. Ik heb via chat een berichtje gestuurd en kreeg meteen antwoord. Ik werd meteen geholpen. Ook heb ik gevraagd om een foto te sturen van het armbandje omdat ik het door corona rechtstreeks tot bij haar moet laten brengen. Ik kreeg 2 uur later een foto en een vriendelijke mail. Super service!

Snelle goede levering

Een prachtig sieraad

Voor de eerste keer hier een sieraad gekocht. Een zilveren ketting met hanger. Binnen twee dagen lag het pakje op de mat. Heel leuk verpakt met een kaartje er bij en een poetsdoekje. Ik zal bij Kaya sieraden zeker nog meer aankopen doen en kan dat ook iedereen aanraden.

Onovertroffen

Binnen een dag 2 gegraveerde armbandjes met cadeauarmbandje erbij. Leuke presentatie in doosje. In een woord: geweldig

Super tevreden!

Voor het eerst besteld. Kinder armbandje met naam en bedel. Mooi verpakt en het armbandje zelf nog mooier! Je kan verschillende lettertypes kiezen, heel leuk. 2 dagen later binnen. Ik ben ook heel tevreden met de lengte: 16 cm met extra oogjes op 14,5 en 13 cm. Mn dochter heeft nu 13 cm dus het armbandje kan nog een tijd mee. Super tevreden en ik zal hier zeker nog vaker gaan bestellen.

Super goed advies en op maat geleverd

De afmeting die ik wilde van armbandje stond niet bij de opties, maar advies was zet het bij de opmerkingen. Inderdaad prima geregeld en 2 cm langer super snel geleverd! Heel blij mee en leuke verpakking.

uitmuntend

Na een eigen fout van het verkeerd invullen van mijn email adres telefonisch goed geholpen. enkele uren later kwam mijn bestelling binnen en ik kan niets anders zeggen dan prachtig!!!!

Heel tevreden!

Al meerdere sieraden besteld in het verleden. Ik heb nu het zilveren kettinkje dat gepersonaliseerd kan worden besteld voor mijn dochtertje die binnenkort grote zus wordt. Prachtig! De grootte van de bedeltjes is echt geschikt voor een kinderhalsje. (Het hartje is namelijk best klein.) Verder heel blij met de keus voor een box ketting, oogt net iets luxer en de standaard verpakking is erg mooi! Daarnaast zeer snel geleverd!

Uitstekend!!!

Uitstekende service! Klant vriendelijk! Mooie verpakking! en snelle levering!!!

Vorige week een ketting besteld met het handschrift van mijn overleden oma. Het is prachtig geworden en super snelle service. P

Mooi resultaat.

Mooi resultaat en snelle levering.

super

krijg een nieuw baby armbandje een blije oma

Fantastische service en een prachtig kettinkje

Na de geboorte van mijn beide kinderen wilde ik mijzelf een mooi cadeau doen, een gepersonaliseerd kettinkje. Na vele websites te hebben bezocht kwam ik bij KAYA terecht. Nadat ik de bestelling had geplaatst werd het de volgende dag al verstuurd. De kwaliteit van de ketting is echt verbluffend en dat voor zo'n goede prijs! Ik ben erg blij met de ketting en krijg er veel complimenten over. Bedankt voor de goede service en de prachtige ketting!

Mooie armband besteld met gegraveerde bedels, hij is mooier als ik had gedacht en super snelle levering ,top!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden