Ik heb 40 euro betaald voor een armbandje waarvan ik het gevoel heb dat de kraaltjes niet van zilver zijn. Ik had ze nl. zwaarder verwacht, maar misschien heb ik het mis en kunnen echte zilveren kraaltjes heel licht zijn. Ik ben benieuwd hoe lang het armbandje mooi blijft. Ook het sluitinkje ziet er wat goedkoop uit, maar schijnt wel van zilver te zijn. Ik had meer verwacht voor die prijs.
Goedemiddag, We vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent. We hebben contact met je opgenomen, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. We begrijpen niet helemaal hoe je tot deze conclusie bent gekomen. De armband is volledig van 925 zilver. De armband zal niet gaan bladderen. Wel kan zilver oxideren. Dit houdt in dat het zilver een zwart laagje krijgt. Dit is te voorkomen/verhelpen door het zilver op te poetsen met het poetsdoekje dat we bij je bestelling hebben meegestuurd. Ook de sluiting is van 925 zilver. Hier staat ook een keurmerk in. Je kan altijd even langs een juwelier gaan, dan kunnen zij dit bevestigen. We willen graag samen tot een oplossing komen. We horen graag van je.
Originele beoordeling
Ik heb 40 euro voor een armbandje betaald die er behoorlijk plastic uitziet. Ik ben benieuwd hoe lang het armbandje mooi blijft. Ik denk dat de kraaltjes gauw gaan bladderen of verkleuren. Ook het sluitinkje is niet van zilver. Er staat geen merktekentje in. Ik had meer verwacht voor 40 euro.
We wachten nu al een tijdje op de bestelling. En niemand aan de telefoon of via de klantenservice (op de site), kan een antwoord geven. We moeten maar op de mail?? wachten. Je besteld wat bij KAYA maar niemand die daar werkt kan je iets vertellen over je bestelling. Wat een slechte zaak!
Beste Jessie/ Bianca, We hebben je meerdere malen aangegeven dat de collega die hierover ging er even niet was. Die heeft uiteindelijk binnen 10 minuten via de mail contact opgenomen. We vinden het erg vervelend dat je bestelling zo is vertraagd. Daarom hebben we je een oplossing geboden, waarmee je akkoord ging.
Gegraveerde bar ketting besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed. Daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen. We zijn heel tevreden!
Goedemiddag Almira, Bedankt voor je leuke bericht! We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons product en de klantenservice!
Last minute wijziging word voor je verzorgd zonder een enkel probleem! Na het versturen van een chat berichtje werd ik meteen goed geholpen. Ik ga hier vaker wat bestellen!
Goedemiddag Tamara, Bedankt voor je aardige recensie! Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Ik had 2 kettingen besteld met de vingerprint van onze overleden zoon en zijn naam in eigen handschrift, voor onze dochters. Helaas maar 1 ketting ontvangen. Na contact met kaya, opnieuw vingerprint en naam gemaild. Ik kreeg voor de moeite een cadeaubon, waarmee ik een armband heb besteld met de namen van onze 3 kids. Alles kwam 2 dagen later binnen. Het is kwalitatief goed. De staafjes kettingen zijn subtiel, maar dierbaar. Echt een aanrader.
Goedemiddag Duuk, Bedankt voor je goede review! Fijn dat we dit ongemak toch nog hebben kunnen oplossen!
De verkeerde kleur armband geleverd. Contact op genomen en zonder probleem de volgende dag de juiste op de deurmat. Mocht de verkeerde zelfs houden, dus nu heeft degene waarvoor het bestemd was de armband in 2 kleuren. Chapeau!!!!! Joke Vitali
Een mooie armband ontvangen helaas was deze zilver ipv rose goud. Echter direct opgelost door Kaya sieraden. En de volgende dag nog de juiste in huis. Verder mooie kwaliteit prijsverhouding!
Goedemiddag Wessel, Bedankt voor je recensie! We zijn blij dat het we dit snel hebben kunnen oplossen! Fijne dag gewenst!
Hoi Ik had een leuke mama/kind ketting besteld maar helaas verkeerde gekregen Heb ik laten weten aan hun Ze deden er helemaal niet moeilijk over Ze gaan me alsnog de goeie sturen en mag die andere houden Nou als dat geen service is dan weet ik het niet meer En mn dochter is er heel gelukkig mee Dus ga nog wel een keer bij jullie bestellen Toppie Mvg C de graaf
Goedemiddag Carolien, Wat goed om te horen dat dit zo is opgelost! We wensen je veel plezier met de kettingen!
Hele goede service en een fantastische naservice. Ook prachtige producten, die ook echt zijn zoals ze omschrijven. En zoals ze schrijven staan ze ook ECHT ALTIJD tot je dienst. Ik ben klant, zal't blijven en ze nog bij velen aanraden!!!
Goedemiddag Fleur, Bedankt voor je lieve bericht! We vinden het super leuk dat je zo te spreken bent over KAYA sieraden! We wensen je een hele fijne dag!
Ik had een speciaal verzoek, zocht een artikel dat niet op de website stond. Via whatsapp goed en snel contact gehad en na aardig wat berichten heen en weer heb ik mijn bestelling geplaatst. En wát ben ik blij met het resultaat! Super, dankjewel!
Armbandje besteld voor mijn zusje. Heel mooi en leuk armbandje voor een leuke prijs. Helaas armband na een paar dagen verloren. Sluiting was niet helemaal goed. Gemaild en kreeg een nieuwe opgestuurd. Wat een service! Helaas nooit aangekomen, bleek die zending van die dag bij niemand aangekomen te zijn en is de armband weer verzonden. 1 woord geweldig !
Naast een prachtige collectie, een zeer vriendelijk team en unieke service. Dames, bedankt hiervoor! Wanneer ik betaalbare cadeautjes of bijzondere sieraden zoek weet ik jullie weer te vinden! Echt een aanrader!
Snelle service 1 dag besteld andere dag bonnen super snel en super mooi Mijn dochter was er blijk mee het was een kraamcadeau Armband met verstrengeld ringen 1vgroot de andere klein in de grote rinh heb ik Love you to the moon and back en in de andere de beide zoontjes Ryan en Silvan
Ik dacht eindelijk heb ik een site gevonden waar ik een ketting kan bestellen met de letter van mijn dochter en een hartje. Het zag er ook heel mooi uit en luxe verpakt echt een cadeautje. Maar binnen 5 minuten nadat ik de ketting om had zat de letter en het hartje al omgedraaid, niet wat ik ervan verwacht had:(:( En geen doen om het steeds om te draaien, je moet er geen last van hebben maar juist PLEZIER!! Bedeltjes bleken te zwaar...dat hadden ze al eerder gehoord maar nog steeds geen oplossing voor gevonden:( Erg jammer want nu ben ik nog steeds opzoek... Maar gelijk een mail gestuurd met de foto en ze snapte wat ik bedoelde. Ik mocht het terug sturen en binnen een week stond het aankoopbedrag weer terug op mijn rekening. Top service! Alleen niet geslaagd:(
Kinderhoofdje met naam ziet er heel goed uit. En de snelle levering naar Duitsland is super!
Snel geleverd, ziet er boven verwachting mooi uit.
Super goede service en een hele goede kwaliteit. Tevreden klant! Ik bestel hier zeker nog een keer iets.
Het is een prachtig armbandje alleen vind ik het jammer dat de letter grootte niet wat groter is. De naam is haast niet te lezen. Ik vind het ook jammer dat er tussen het hartje en de naam geen spatie zit. ik heb dat misschien wel verkeerd gedaan maar goede graveur zou je denken dat je dat ook zelf ziet. Ik zal even goed jullie site aanbevelen want het is erg leuk en een snelle levering.
De armbandjes zijn echt heel erg mooi, ontzettend snel geleverd en ook de klantenservice is zeer vriendelijk en klantgericht. De armbandjes zijn ook heel mooi verpakt, je kunt ze zo cadeau geven. Deze webshop is een echte aanrader!
Goedemiddag Jantine, Wat een goede recensie! Hartelijk bedankt hiervoor! Erg fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je erg veel plezier met de armbandjes!
Had een prijsvraag gewonnen . Een kado bon van KAYA voor 100 euro. Heb er drie armbanden van gekocht met inscriptie. Voor mijzelf, mijn dochter en Kleindochter. Helaas ging het met het bestellen al gelijk fout. Een paar dagen later opnieuw geprobeerd, en alle drie besteld. Het pakje was snel in huis. Alleen bleek er op een armband de graveer procedure niet goed uitgevoerd te zijn. Dit is uiteindelijk naar alle tevredenheid weer opgelost. Er werd een nieuwe armband opgestuurd. Fijn, dat dit zo kon. goed contact gehad, en snelle service!
Goedemiddag Truus, Wat leuk dat je de prijsvraag had gewonnen! Vervelend dat er in eerste instantie wat dingen misgingen, maar fijn dat dit met onze klantenservice netjes is opgelost!
Duidelijke website, mooi product: armbandje zilver met 3 infinity bedels gegraveerd. Snelle en keurige levering. Top!
Goedemiddag Barbara, Dankjewel voor je korte maar krachtige recensie! Fijn dat je zo tevreden bent over KAYA!
Een aantal leuke oorbellen besteld voor onze dochter, leuke actie met gratis oorbellen er bij. Snelle levering en keurig verpakt. Mooi doosje erbij om de oorbellen in op te kunnen bergen. Oorbellen zijn erg leuk en onze dochter is er blij mee <3. Helaas hebben we 1 verkeerd paar oorbellen gekregen, klantenservice benaderd; binnen enkele uren antwoord. Verkeerd geleverde oorbellen mag ik houden en mag een nieuw paar uitzoeken op hun kosten, fantastische service en zeer klantvriendelijk dus!
Goedemiddag Michelle, Bedankt voor je leuke bericht :) Wat fijn dat je zo blij bent met de oorbellen en dat je onze klantenservice als snel en vriendelijk hebt ervaren!
De armband staat mijn dochter prachtig! Als zij hem draagt, krijgen we ook altijd veel complimentjes! Het is een mooi en uniek cadeau wat we kregen bij haar geboorte. Helaas ging hij stuk buiten de garantietijd, maar wat een service: we kregen alsnog een nieuwe. Kijk er naar uit dat ze hem weer kan dragen :D!! Echt een aanrader dus!
Goedemiddag Renée, Wat leuk om te horen dat jullie er zoveel complimentjes over krijgen! Fijn dat jullie zo'n leuke ervaring hebben gehad met KAYA!
Ik had een ring besteld met daarin de geboortestenen van mijn kinderen. Nadat ik hem binnen kreeg moest ik er even aan wennen en was hij ook te groot. Na contact met Kaya sieraden dachten ze mee en boden ze mij direct verschillende oplossingen aan. Toen ik uiteindelijk heb besloten de ring toch te houden, omdat het idee mooi was en ik hem zelf wel wat kleiner kon knijpen, bood Kayasieraden mij toch een waardebon aan om nog wat anders moois uit te zoeken. Super service! Ik raad het iedereen aan!
Beste Saskia, Bedankt voor je bericht! Wat fijn dat je er samen met de klantenservice bent uitgekomen. We wensen je veel plezier met de ring!
Ik heb een gepersonaliseerde heren armband gekocht voor mijn vriend als verlovingscadeau, helaas liet die al los na 1 maand. Vandaag mail terug ontvangen dat ze een nieuwe maken en hem direct opsturen. Natuurlijk verraste dat mij, dat is een goeie service, wat je tegenwoordig niet overal meer kan verwachten/krijgt. Nogmaals, bedankt Kaya sieraden!
Beste Mandy, Bedankt voor je lieve bericht! We zijn blij dat je zo positief werd verrast door onze service. Fijne dag gewenst!