Fijne en goede service

Ruim 2 jaar geleden een mooie armband voor mijn getuige laten graveren. Zij en ik vonden de armband super mooi. Onlangs heeft mijn man mij een letterketting cadeau gegeven voor de geboorte van onze dochter. Ontzettend blij mee omdat het een hele fijne mooie ketting is. Helaas ging die snel kapot maar na contact met KAYA sieraden werd er direct een passende oplossing geboden. Fantastische service! Bedankt KAYA.

Super service!!

Moeder en dochter armband met graveren naam! Zo geweldig!! Ben er super blij mee! Ook zat er een mooi armbandje bij voor mijn moeder, zij was onze steun en toeverlaat bij de bevalling. Helaas ging deze zeer snel kapot. Na een mail krijgen wij netjes een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!! En de kwaliteit is ook super! Ben zeer tevreden!!

Echt een super leuk en mooi armbandje ontvangen. Ben echt super tevreden! Aanrader. Kleur goud is ook echt mooi voor de prijs wat je ervoor betaald. Niet te geel.

In eerste instantie zijn er wat fouten gemaakt mbt mijn bestelling, die zijn vervolgens na wat contact heen en weer met klantenservice helemaal top opgelost. Al met al heel blij met de artikelen en de service.

Goede service, producten mooi verpakt

Prachtige sieraden. Helaas was het armbandje van mijn dochter stuk gegaan. Na een mailtje meteen een berichtje terug en heb een nieuwe armband gekregen. Goede service en de producten mooi verpakt. Bedankt!

Snelle en fijne service

Nadat ik helaas wat ongemak had ondervonden met een bestelde armband, heb ik contact opgenomen met Kaya Sieraden voor een gepaste oplossing. Zij hebben mij hierin zeer goed geholpen en een passende oplossing aangeboden op hun kosten. Dit waardeer ik ontzettend en getuigd van een grote mate van klantvriendelijkheid en service. Ik zou in de toekomst zeker nog eens bij Kaya Sieraden willen shoppen.

Magische juwelen

Na het overlijden van onze jongste dochter hebben wij haar zus met haar 18de verjaardag een prachtig geschenk kunnen geven. Een hangertje met een vingerafdruk. Zelf heb ik de ring met vingerafdruk gekozen. PRACHTIG !!! Een aanrader, mooi, degelijk en tegen een zeer eerlijke prijs. Dank je wel om onze dochter, zus opnieuw iets dichter bij ons te brengen.

Super tevreden!

Super ervaring. 1 ste bestelling helaas niet aangekomen en werd zonder pardon gelijk een nieuwe verstuurd en die was er mooi op tijd. Super service,vriendelijk en snelle levering. Dankjewel graag tot een volgende keer.

Super.!

Ketting besteld en zeer tevreden over het verzendenen hoe het verpakt is.!! Bedankt en tot de vlgde bestelling

Mooie sieraden, van goede kwaliteit en luxe verpakt

Voor een goede prijs een mooi sieraad, waarbij subtiel is gegraveerd. In een mooie verpakking werd het verzonden. Al met al heel tevreden!

Super mooie sieraden

Pas een prachtige armband met gepersonaliseerde bedels cadeau gekregen. Zo blij mee! Ik bestelde er zelf een bijpassende ketting bij. Er was iets niet goed gegaan met de gravering maar dat werd direct opgelost. Super!

Bestelling snel geleverd. In mooie verpakking. Klantenservice is ook heel snel met antwoorden. Raad iedereen aan hier je sieraden te bestellen.

Klantenservice is TOP

Meerdere bestellingen gedaan naar super tevredenheid. Onlangs een probleem, nog erger buiten garantie viel, is de mijn probleem top opgelost. Klantenservice dankje voor jullie meeleven!

Super snel Kwaliteit Keurig verzorgd!

Fijne Site om je keuze te maken, fijn dat je nog keuze opties hebt om je sierraad nog mooier te maken.

Mooie halsketting besteld met de 3 letters van de namen van mijn kinderen. 1 vd letters hing bij het dragen van de ketting op de kop. De letter is snel, mooi en kosteloos andersom gemonteerd. Heel erg fijn, ben erg blij met mijn mooie halsketting.

Geweldige service

Het eerste armbandje dat ik besteld had was niet mooi gegraveerd, na mailcontact met foto's mocht ik een andere uitzoeken. Die 2e is nooit aangekomen waarschijnlijk door de feestdagen, en dus hebben ze een nieuwe besteld. Dat zou 2 weken duren en om dat te compenseren kreeg ik ook nog een gratis armbandje toegestuurd. Geweldige service!

Geen communicatie mogelijk

Super blij waren we met het armbandje voor onze dochter. Maar binnen 2 dagen liet het hartje los. Begrijpelijk dat zo’n armbandje kwetsbaar is, maar na 2 dagen vonden we heel snel en ook nog eens gevaarlijk voor je kindje. Ik heb direct een mail gestuurd, maar kreeg geen reactie. Ruim een week later heb ik er een nieuwe mail aan gewaagd, wederom geen reactie. Dit alles speelt al vanaf 3 december 2019 en we hebben nooit een antwoord gehad. Na onze review hebben we snel een reactie mogen ontvangen. Er is aangegeven dat onze emails nooit eerder aangekomen zijn. We hebben alles nogmaals doorgestuurd en er wordt gekeken hoe het heeft kunnen gebeuren. Alles is nu naar tevredenheid opgelost. Hartelijk dank daarvoor.

Fantastische service

Geweldige klantenservice en prachtige sierdaden!

Snelle levering en goede service!

Na een foute bestelling meteen goed geholpen: de goede bestelling werd toegestuurd, de oude bestelling mocht ik houden om hun gemaakte fout goed te maken. Wat een fijn gebaar en goede service!!!

SUPER

HELE GOEDE SERVICE DIREKT ANTWOORD OP MIJN MAIL DAT HET PTOBLEEM WORD OPGELOST

Na een klachtmelding van loslaten goudlaagje netjes een nieuw armbandje opgestuurd gekregen.

goede service !

1e x besteld , helaas iets fout gegaan met graveren. Na dit per mail gemeld te hebben , en wat foto.s. te hebben bijgevoegd waren we t snel eens dat dit beter kon... Twee weken daarna het sieraad naar wens thuis gekregen.. Bedankt voor jullie service !

Elegante en kwalitatieve armband, zeer tevreden

Zeer service gericht, snel, helder, levert wat is gevraagd. Ben zeer tevreden.

Het probleem is snel op gelost.

Ik heb hier over gemaild en ze gaan het keurig oplossen.

Heel goede service

Superleuke Oorbelletjes besteld. Volgende dag al geleverd. Achteraf betaling. Supergoede snelle klantenservice na een klein probleempje. Wij zijn supergoed geholpen. Top! Bedankt alsnog.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden