Slecht gegraveerd maar werd opgelost met nieuwe ketting

Ik bestelde een gegraveerde ketting voor mijn zus. De naam is moeilijk leesbaar: de letters zien er erg flou uit. De naam staat bovendien niet centraal, niet mooi op 1 lijn en de afstand tussen de letters is niet gelijk. Er werd mij een nieuwe ketting opgestuurd en deze is heel mooi. Danku.

Super positieve ervaring!

Ik ben echt heel blij dat ik jullie website heb ontdekt! Je kunt hier lieve cadeautjes vinden voor alle dierbare mensen om je heen; en de service, heb ik ondervonden, is super goed. Jullie verdienen een dikke 10.

Mooi kettinkje maar .....

Ik heb een kettinkje besteld Sieraden graveren Ketting 'Letter Blocks' Ketting R5B43. De bestelling en levering waren top! De ketting met de gegraveerde blokjes is echt heel mooi maar zo breekbaar en heel erg klein. Met het blote oog bijna niet te zien dus je moet het echt in de hand nemen om te kijken wat het precies is en wat erop staat. Een stevigere ketting met grotere blokjes zou helemaal top zijn!

Vriendelijk, servicegericht bedrijf

Goed advies gekregen mbt de maat keuze aangezien het net tussen 2 maten in viel, armband past perfect! In eerste instantie niet helemaal tevreden met de gravure maar dit is keurig netjes én snel opgelost! Tijdens het mailcontact steeds vriendelijk te woord gestaan.

Wij hadden i.p.v. onze 4 bestelde oorbelletjes, Sint cadeau voor onze kleindochters, maar 1 paar ontvangen. Ik belde hierover naar de klantenservice. Deze mevrouw was heel vriendelijk en zou snel de anderen opsturen! Ondanks de enorme drukte door Black Friday zijn de oorbelletjes op tijd bezorgd🙂 Dankjewel voor de vriendelijke houding en oplossing👍

Post wat verlaat maar..... Mooi

Oorbelletjes besteld prima. Post bezorgde pas 4 dagen later. Hou daar rekening mee( ligt niet aan Kaya) Kaya heeft een nette klantenservice. Voor herhaling vatbaar

Het is perfect.

Ik heb een armband laten graveren voor mijn beste vriend. Zijn broertje is bij de geboorte overleden en dit betekend veel voor hem. De bestelling was de eerst volgende dag al binnen en was heel mooi en netjes verpakt. Dit is de eerste ervaring met deze website maar zal hier zeker meer gaan bestellen.

Keimooi

Heb mijn sieraad ontvangen net zo mooi als dat het op jullie site staat. Het is goed verpakt voor verzending en zit in een mooi doosje klaar om zo af te kunnen geven. Ben er Super blij mee.

Prachtig!

Wat ben ik ongelooflijk blij met mijn armbandje! Dank jullie wel!!!

De verpakking js heel leuk, de “a little note from me to you” erbij is ook schattig! Er zit zelfs een doekje bij om de ketting schoon te houden/maken. Ik ben zeer tevreden.

Daadwerkelijk binnen 1 dag in huis!

Prachtige gravure, echt vakmanschap. Mooi verpakt ook, mijn nichtje vond het doosje prachtig.

Maten verkeerd

Het zijn heel mooie armbandjes, maar ze zijn op verkeerde maten gemaakt. Mijn armbandjes zijn te groot en te klein.

Net iets anders dan anders

Smaakvol en apart Mooie verpakking en zeer snelle bezorging geweldig

Super goede service

Ik had de bestelling per ongeluk dubbel geplaatst, dus een appje gestuurd en kreeg gelijk reactie en goede hulp. Per ongeluk waren ze de foto kwijt, gelijk een mail van ze gehad en ondanks dat de foto dus iets later was hierdoor wel hele snelle service. Top!

Hele goeie hulp

Ik was niet zo zeker of ik het zou bestellen, dus ik ging mailen en daar krijg je snelle reactie op terug. Ik dacht toch het is mis veter om te bellen toch omdat, ik heel erg twijfelde. Ze boden goeie hulp en het armbandje is super mooi geworden. De letters zijn niet heel groot wat ik persoonlijk echt heel fijn vind.

Geweldig!!!

Geweldige service en denken goed met je mee. De volgende dag na bestelling werden de sieraden al bezorgd, top!! Toen ik de mooie ingepakte sieraden open maakte was ik direct verliefd. Wat een super mooie sieraden. Zijn nog mooier als verwacht. Volgend jaar ga ik zeker weer hier bestellen voor onze jongste dochter.

Top, snelle levering, mooi product

Sluiting van de armband erg lastig maar wel stevig. Goede ervaring!!

Perfect!

Mooi artikel, goede kwaliteit en super klantenservice! Snelle verzending, niks op aan te merken!

Heel blij mee!

Ik heb als kraamcadeau voor mijn nichtje een gepersonaliseerde ketting (met boodschap in het handschrift van opa) laten maken. Het hangertje is echt heel mooi geworden, we zijn er superblij mee!

Snel, mooi en super blij!

Mooi sieraad, super snelle service !

Vlotte service, mooi afgewerkt product

Mijn eerste bestelling op Kaya sieraden. Een ketting met een klein gegraveerd hangertje. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Was heel snel geleverd. Ziet er heel mooi afgewerkt uit. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Prima service, ook bij een probleem word je prima geholpen

Kaya had zich vergist in bedel dat aan het kettinkje hing dat ik kocht. Via telefonisch contact en het doorsturen van een foto, kreeg ik dezelfde dag nog bericht terug dat het inderdaad een fout was. Ze hebben dadelijk een nieuw bedeltje opgestuurd, keurig verpakt in een doosje met een strik. Geweldige service!

Super service, mooi sierraad!

Binnen een dag had ik het armbandje met bedeltje met namen erin gegraveerd binnen. Super mooi armbandje en erg mooi verpakt in een kado-doosje met leuk kaartje erbij! Super service! Bedankt!

Top klasse!!

Top service, we hadden bedeltje kwijt geraakt na 1 week na mijn bestelling. Had mailtje gestuurd, ze sturen m gwn opnieuw op. Betere service kan je niet wensen!! Kom zeker vaker terug hier!

redelijk correct

de service van kaya is noemen uitstekend te noemen, alleen mag het wat beter omtrent bestellingen aantal.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden