Ik had donderdagmiddag een armbandje besteld met gravure, zaterdag al in huis! Ontzettend mooie armband, nette gravure, ik ben heel tevreden.

Uitstekende service, mooi sieraad

Ik kreeg de verkeerde bezorgd, maar de fout werd snel hersteld, met nog een extraatje

Zeer tevreden!

De ketting is prachtig en de bestelling was al 2dagen na de bestelling in huis . Dus zeer tevreden.

👍🏼

Mooi sieraad

Op donderdag 2 gegraveerde armbanden besteld met eigen handschrift- dat maakt het extra persoonlijk. Binnen 2 dagen in huis! Nette armbanden en grafeerwerk ook netjes. Helaas 1 armband tóch te smal, ondanks meerdere meetingen. Contact gezocht. Voor slechts 9 euro konden ze een nieuwe maken. Nette, snelle service. Wordt meegedacht en snel reactie. Ik kom zéker terug. Heb al een wens in mijn hoofd.

Goede service, denken met je mee!!!

Snelle reactie, mooie armbandjes en zeer snelle service!!!

geweldig!

Wat een mooie armband en ontzettend snel geleverd! Ben er heel blij mee

Goede service, mooi assortment

Mooie sieraden en een hele goede klantenservice. Zeker een aanrader 👍

Super services

Kei mooi armbandje en snel aangekomen in belgie

Geweldige klantenservice

Ik heb de armband nog niet ontvangen maar wat betreft de klantenservice is het echt een 10! Via mail super duidelijk en ook eens supersnel net antwoord

Heel mooi ♡

Het armbandje is heel erg mooi en snel aangekomen in België , enkel spijtig dat het niet in zo een mooi doosje zit zoals op de foto's :(

Geweldig goed geholpen en altijd bereikbaar, zelfs op zondag!

Na het bestellen kon ik via de chat een gesprek voeren met Tanja. Na het product al te hebben besteld, kon ik toch nog met haar bespreken over het lettertype voor de gravure die zei prachtig met de hand ook maakt, het net even wat schuiner te willen doen. Super bedankt!

Super vriendelijke klantenservice

Omdat de kleuren heel veel op elkaar lijken is het helaas een keer mis gegaan met het bestellen van geboorte steentjes. Kan gebeuren. Via mail snel contact gehad en binnen een dag was het opgelost. Super bedankt klantenservice!

Top bedrijf! Erg service gericht!

Infinitie kinderketting ging na een kwartiertje dragen al stuk. Een melding van gemaakt met foto's. Ik kreeg gelijk antwoord dat ik een nieuwe ketting krijg! Zo snel en oplossingsgericht maak je zelden mee!

een mooie bedel besteld met naam gegraveerd van onze hond. ik ben er heel blij mee

TOP !

Zo een prachtig mooi kettinkje besteld voor een vriendin, het was prachtig ingepakt. Ze was er emotioneel van. Net weer een bestelling gedaan voor mn zwangere schoonzusje. Prachtige sieraden ! Love it.

Supersnelle 1 dag levertijd!

Wow, tot mijn verbazing bestelde ik om 14:00 een gegraveerd sieraad en de dag erna gelijk prachtig verpakt in huis. Voor mijn bestelling nog even gechat met KAYA medewerker en gelijk antwoord op al mijn vragen. Topservice dus, dikke tien.

Mooie kwaliteit en goede service

Ik had een armbandje voor mijn vriend gekocht. Hij kwam super snel binnen en was ook mooie kwaliteit toen ik hem vast hield. Jammer genoeg ging om een of andere rede de magneet aan een kant los na een week. Heb het gemeld en toen werd er gewoon een nieuwe naar mij gestuurd. Echt super service!!

Mooi herinneringssieraad

Armbandje met vingerafdruk in hartvorm besteld met tekst aan andere zijde. Mooie grootte. Ook een ketting (disc handschrift 25mm)met dezelfde inscriptie besteld. Erg mooi en dierbaar. Disc is in het 'echt' voor mijzelf best erg groot.... jammer dat deze niet in kleinere maat te bestellen is.

Prachtig sieraad

Heel mooie ketting welke ik al langer op het oog had bij een andere site. Hier dus 40% goedkoper!! En super snelle levering. Heel blij met mijn mooie ketting met namen van de kinderen erin.

Super geweldig

Na wat besteld te hebben is er telefonisch contact geweest, wat wij besteld hadden was niet leverbaar en hebben ze ons super geholpen door een vervangende te sturen , het zijn mensen met het hart op de goede plaats. Super bedankt team KAYA voor de oplossing en de vlotte levering.

Geweldige service!

Er was iets mis gegaan met het armbandje. Nadat ik dit had gemaild is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Een heel leuk en mooi armbandje ook!

zeer snel antwoord en productie

Kettinkje besteld met 3 graferingen. Vrijdagochtend een email gestuurd met een vraag, snel antwoord dat als ik het voor 15:00u bestel, het diezelfde dag verstuurd wordt. En zaterdagochtend ontving ik het gepersonaliseerde kettinkje in een mooi doosje als in de brievenbus. hartelijk dank!

Prachtige ketting

Ik ben uiterst tevreden over de service en de totale verzorging inclusief de fraaie verpakking. Ik zal Kaya sieraden zeker aanbevelen.

Grandioos!! Superservice!!

Superservice, met grote aandacht voor de persoon achter de bestelling! Heel snel & accuraat! We bevelen deze website zeker aan bij familie, kennissen & collega’s.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden