Super service

We hadden een claddagh ring besteld en er zat een productiefoutje in. Even gemaild en er werd direct een nieuwe ring geregeld. Binnen een week al in huis! Supergoede service!

Top service!

Ik had bedeltjes besteld en laten graveren en was er erg blij mee, maar ze waren erg beschadigd (waarschijnlijk) doordat ik ze aan een eigen armbandje had bevestigd. Toen ik dit via de mail liet weten met foto erbij kreeg ik een geweldige service ervoor terug! Heb een armbandje besteld bestemd voor bedeltjes en mijn bedeltjes als service nieuw gekregen. Echt top! Super bedankt! Bestel hier zeker vaker!

Pluspunten

Problemen met een 3 maanden oud kinderkettinkje dat ik mijn kleindochter kado deed. Zonder enige discussie een nieuw kettinkje opgestuurd gekregen. Een compliment waard.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel erg behulpzaam en super goede service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snel geleverd en precies hetgeen wat ik wilde, heel erg blij mee!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ze denken echt met de klant mee!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Helaas was het armbandje dat ik had besteld niet aangekomen. Dit werd keurig opgelost een dag later lag het armbandje op de mat

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

tweede pinksterdag besteld, de volgende dag verzonden en woensdag in huis. perfect! leuke sieraden voor een betaalbare prijs.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je maakt je sieraden heel erg persoonlijk met het graveren! Mijn bestelling was de volgende dag al in huis.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super tevreden! Doe zo verder!

Doe zo verder!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg blij met de zilveren dikke cuff, gegraveerd met de namen van mijn kinderen. Gekregen voor moederdag. Ben lang op zoek geweest naar iets dergelijks voor betaalbare prijs, en ben erg blij dat ik hem nu heb gevonden. Erg mooie armband. Top. Beveel jullie zeker aan en hoop nog eens terug te komen.

geen, alles liep naar wens.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle communicatie en levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supergoede en snelle communicatie. Ik wilde wat overleggen over de gravure van een ketting, gelijk antwoord per chat en daarna keer op keer ook per email binnen vaak een uur al antwoord. Resultaat is prachtig geworden, mijn dank is groot! Verpakking is ook top, kortom, kom zeker terug.

Geen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtige armband geleverd met mooie gravering van de bedeltjes. Goede en snelle klantenservice na vaststelling beschadiging. Vriendelijk te woord gestaan. Snelle reactie via email en chatfunctie van de website.

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Tijdens grote drukte van Moederdag besteld. Heeft wat problemen veroorzaakt maar eerlijk is eerlijk, ze doen echt hun best, koste wat het kost om de klant uiteindelijk toch tevreden te krijgen. Bedankt hiervoor.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi sieraad (hart met namen en geboortesteentjes). Overgrootmoeder was er dolblij mee.

Proberen de communicatie te verbeteren. Maar de sieraden zijn echt supermooi, daar valt niks op aan te merken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Klantenservice is uitstekend. Bij vragen, krijg je heel snel reactie. En zorgen ze voor passende oplossing zonder enige moeite.

Nvt

• Betrouwbaarheid

Zeer verzorgde levering,goede communikatie!Bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het probleem is netjes opgelost, mijn dank hier voor.

Zie hierboven.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel prettig bedrijf. Goede communicatie en snelle levering

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden