Pluspunten

Nooit gedacht dat het zou bestaan: een generatiekado. Het was een google-gokje. Ik kwam maandagavond uit bij Kaya en heb meteen besteld en ik heb alles nu al (woensdag) in huis. Perfect op tijd om mijn moeder en mijn dochter op mijn eerste moederdag te verassen. Nu al een emotioneel kado, dank je wel!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle Levering, denken mee in mogelijkheden. Top

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heb het cicel ketting ontvangen met de twee namen van mn kleindochters het is prachtig en mn dochter vond het een prachtig kado

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geweldige klantenservice. Antwoorden meteen en geven ze bestelling een spoedstatus als dit nodig is. Het personeel is erg vriendelijk en reageert snel. Ik heb gisteren een barketting besteld en heb hem nu al in huis! Heel mooi afgewerkt en ook nog eens garantie. Ik zeg top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De graveringen zien er prachtig uit. Na 4 maanden had ik een defect, dit is goed opgelost. Prettige communicatie, kosteloze service, snelle levering. Ik ben erg tevreden over de service en sieraden van KAYA.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Er was een graveerfout de eerste keer gemaakt maar ze hebben het netjes en goed opgelost. Super bedankt

Pluspunten

TOP SERVICE! Ons armbandje was geknapt en hierdoor kwijt geraakt.. Even later weer boven water gekomen.. Eventjes mail contact gehad of dit gemaakt kon worden en we kregen gewoon een nieuwe.. Ik heb niks slechts over jullie tezeggen! TOP!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle levering, de volgende dag (mooi verpakt) al in huis! Ga zeker vaker nog een keer bestellen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kaya sieraden heeft super goed meegedacht in oplossingen en er voor gezorgd dat we op de verjaardag van onze 91 jarige oma, toch een passend cadeau hadden. Snelle levering en Kaya sieraden reageert snel op vragen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geweldige service ! Er was een graveerfout en deze werd binnen 2 dagen opgelost. Super communicatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heb nu al drie keer sieraden besteld en naast een top service altijd zeer mooie en kwalitatieve sieraden geleverd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had een bar ketting besteld. Prachtige hanger maar helaas de verkeerde ketting . Na contact te hebben gehad is het opgelost. De goede ketting wordt zodra die binnen is opgestuurd. Prima service.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super goede service!!!ik ga er zeker weten weer een keer bestellen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top en snel geleverd! En wat een prachtig kettinkje!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie aflevering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis! Gratis verzending! Via de brievenbus en al ingepakt in een heel schattig kado doosje! Echt top! Oorbellen zien er erg leuk uit.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Kaya sieraden. Ik had een zilveren ring met gravure besteld. Helaas was de gravure heel erg klein uitgevallen. In overleg met Tanja heeft zij een nieuwe ring gemaakt voor mij met grotere letters op haar eigen kosten. De tweede ring is helemaal naar mijn zin. Super!! Hartstikke bedankt Tanja!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ketting besteld en precies op tijd gekregen. Snelle communicatie. Helemaal blij met het mooie cadeau!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prettige uitgebreide website. Snelle levering die er heel goed en verzorgd uitziet. Prettig contact en je hebt waar voor je geld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wat een snelle service, en wat is het graveerwerk mooi gedaan. We, kleindochter, dochter en moeder, zijn erg blij met de infinity ketting. Dank je wel voor de service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel erg tevreden over de twee armbandjes die ik vandaag heb mogen ontvangen. Met de namen van mijn dochters erop.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heb een mooie ring besteld met onze beide namen erop ben er heel blij mee!!!

Snelle levering, en voor een leuke prijs mooi sieraad.

• Betrouwbaarheid

Ik had voor mijn kleindochters mijn dochter en voor mijzelf een paar leuke sieraden uitgezocht nadat ik een waardebon had gewonnen.De oorbellen en het ringetje zijn heel leuk en de armband van mijn dochter past perfect.Had voor mijzelf de bedelarmband besteld in maat L nadat ik thuis eerst met mijn dochter met behulp van een touwtje had gepast.Helaas is de armband toch te klein.Heb toch besloten de armband te houden want hij is heel mooi en bewaar hem voor mijn kleindochter.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden