Pluspunten

Prima service en snel. Er was een foutje gemaakt en dit is dezelfde dag kosteloos perfect hersteld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mijn vraag werd snel en netjes beantwoord. Ook uitstekende service voor als het sieraad niet past (het was een cadeau).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Om 3 uur 's middags een gegraveerde armband besteld en gelijk de dag er na al in huis!! En ook nog topkwaliteit, super netjes gegraveerd, gesoldeerde oogjes, echt kwaliteit. Erg mooi cadeau voor mijn kleinkind.

nee, ga zo door

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles is optimaal in orde. De kwaliteit van de sieraden en de ruime keuze in het assortiment. Bij onduidelijkheden bij een bestelling word je meteen geholpen via de chat. Levertijd is correct aangegeven. Het gaat meestal zelfs nog sneller. Op zoek naar een origineel en verrassend kado dan is dit het adres.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Allés was heel duidelijl aangegeven en genoeg info over het produkt met goede fotos

Er sta levertijden bij de produkten maar die kloppen niet.. je kan ze er beter niet bij zetten Dan valt het alleen maar mee datet zo snel ga.. ik heb nu iets besteld omdat het normaal de dag erna geleverd zou worden en dat is nu nie.. wat k kan verstaan maar Dan valt her wel wat tegen..

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

De tekst die gegraveerd is mag wel iets rechter.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heldere en snelle reactie op een vraag via de chat, mooi sieraad, netjes verpakt en snelle verzending.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service en heel veel keuze!

Geen verbeterpunten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede snelle levering! De oorbelletjes zijn goed verpakt In een mooi en schattig doosje. Mijn dochter is hier erg blij mee!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuke sieraden, goede prijs kwaliteit verhouding. En goed bereikbaar voor service, en dat wordt vervolgens goed opgevolgd. Erg fijn. Ben super blij met Mn twee armbandjes van Mn dochters. Bedankt!

Stevigheid van verbindingen. Toch solderen misschien?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtige sieraden en goede service. Zoals aangegeven, zo wordt het afgeleverd (binnen gestelde tijd en kwalitatief hoogwaardige product).

Ik zou het leuk hebben gevonden als de ring die ik besteld had, ook een mannen lijn zou hebben. Zo kunnen partners/vrienden dezelfde ringen dragen.

Pluspunten

Super service! En mooie producten!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Nette verpakking. Mooie spullen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede en snelle communicatie Snelle levering Mooie en overzichtelijke webshop

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg goede service en hele schattige armbandjes!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, mooie gravering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zo snel geleverd, super! En zo fijn dat hij past om mijn brede pols. Ga er zeker nog een paar bestellen.

Zou de gravering graag iets duidelijker hebben gehad. Bv in zwarte kleur. Inlaseren is een mogelijkheid.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service, goed op de hoogte gehouden van proces. Duidelijke beschrijving van de producten en wat mogelijk is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie producten en snelle reactie en goede oplossing toen er iets mis was!

Niets zo doorgaan want het is echt een goed bedrijf!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Na het ontvangen van de bestelde armbanden,bleek dat er met het graveren iets fout was gegaan. De manier hoe dit opgelost is ,was geweldig!!! Dankjewel Tanja.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed verzorgde en heel mooi ingepakte bestellingen. Ook hele goede service! Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ga dit in de toekomst zeker nog vaker doen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Twee armbandjes besteld met persoonlijke tekst. Heel erg tevreden met het resultaat maar ook de kwaliteit! Aan een armband wilde ik een bedeltje en die kreeg ik er gratis bij! Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vandaag de ring mogen ontvangen. Erg blij met het resultaat. Deze ring is ter nagedachtenis aan mijn oma, en is dus speciaal voor mij. De juiste geboorte steen en gravering. Heel erg bedankt voor de mooie ring.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel mooie ring,zeer tevreden.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden