Pluspunten

the best

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling van de bestelling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtige gouden gegraveerde armband gekregen, op tijd geleverd. Helaas was de maat door mij toch niet goed ingeschat, binnen vlotte tijd is de goede maat kosteloos verstuurd. Goede service, ben er erg blij mee.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel mooi juweel en veel mogelijkheden om het heel persoonlijk te maken. Ik ben een heeeeeeel te vrede klant, dank je wel.

Het pakje kunnen volgen zou fijn zijn, maar niet persé een must. Het zou de spanning iets verminderen ;) Maar het wachten is zeker beloond met een mooi product

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

heel vriendelijk geholpen. Er miste een bedeltje en toen kon ik het armbandje kosteloos terug sturen. Ze veranderde zelfs de volgorde van de bedeltjes nog voor me. Top! De ontvangster was heel erg blij met haar mooie, persoonlijke armband

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snelle levering en heel mooi verpakt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super Service!!

Geen verbeterpunten!! en als Tip gewoon zo doorgaan!!! Super

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wauw! Echt onder de indruk! Het inschatten van de juiste maat voor het armbandje van ons bijna 2-jarige dochtertje bleek best lastig. Resultaat na twee keer een verkeerde maat te hebben gekozen --> Zeer adequate/positieve reactie op mijn email en éeén dag later een perfect passend armbandje!! Een 'warme douche'!! :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De communicatie , afbeeldingen Internet site en informatie en de zorgvuldige bezorging .

Formaat medaillon wat groter maken , de medaillon is schitterend maar erg klein . Op het plaatje leek het groter .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer netjes en snel gewerkt. Echt een mooi resultaat door de handgeschreven letters!

X

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- correct - netjes verpakt - goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bestelproces erg makkelijk en snel. Snel geleverd. Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reacties en verzending en sieraden zien er heel mooi uit! + voor het goede doel, dus helemaal top. Kwaliteit moet ik nog ervaren, maar ziet er wel goed uit.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een paar weken geleden wilde ik op zondag een paar setjes oorbellen voor mijn dochtertje bestellen. Ik had nog een vraag over een kortingscode en via de chat kreeg ik heel snel een reactie waarna ik mijn bestelling heb geplaatst. Het zijn stuk voor stuk schattige oorbellen! Helaas ging er na een paar keer dragen met 1 oorbel wat mis. Ik kreeg de volgende dag nog een nieuwe set toegestuurd. Unieke en geweldige service, boven verwachting! Wij komen zeker terug!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige ketting♡

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle levering, goed advies tijdens chat sessie.Mooi gegraveerd in schrijfletters. Zeer tevreden, armbandje precies zoals op de foto, mooie kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super, boven, verwachting.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

netjes verstuurd en mooigegrafeert

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit product.

Letters en datum die gegraveerd zijn zijn haast niet leesbaar misschien iets dieper graveren en letters en cijfers iets groter.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al was de zending verkeerd gegaan daarna super snel en goed opgelost met nog een tegoedbon voor toekomstige aankopen die we inmiddels al hebben verzilverd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel geleverd en ook nog leuk in gepakt

Pluspunten

Zeer mooi en leuk gepersonaliseerd kettinkje ontvangen! Ben zeer tevreden! Erg mooi hand geschreven en goede kwaliteit! Ik zou KAYA sieraden zeker aanraden!

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had de ketting mooi verwacht, maar toen die binnenkwam vond ik hem prachtig. Heel mooi gemaakt! Super tevreden

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden