Pluspunten

Een prachtjuweel... volledig wat ik gevraagd heb.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Minder dan een week moeten wachten! Super blij met het ongelofelijk mooi resultaat! Ik bestel zeker opnieuw!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Tot nu toe is het de eerste maal dat ik hier bestel en ben ook zeer tevreden ik had een specifieke wens en men heeft die zonder probleem uitgevoerd dit was zeer belangerijk voor mij en de persoon voor wie de bestelling is ook een zeer snelle levering 1 dag vroeger dan voorzien dus niets dan positief

Doe zo verder

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

mooie mama ring besteld, hij is prachtig! precies zoals op de foto. de geboorte stenen hebben een hele mooie kleur en hebben een mooie glans. De namen die er in gegrafeerd zijn zijn goed zichtbaar, maar subtiel. levering prima, binnen twee weken met een mooie verpakking. Super blij! ga zeker nog wat bestellen bij Kaya sieraden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtige producten je ziet dat het met liefde is gemaakt.

Nog meer mooie armbanden met steentjes!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Hartelijk dank. PRIMA service. Ik kom zeker terug Rebecca

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super leuke sieraden! Snel mijn bedeltje ontvangen, helaas vergeten te graveren. Direct reactie op mijn mail en kosteloos een nieuw bedeltje op de post! Geweldige service.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtige uitvoering! Conform aan de foto's van de site. Zeer snelle levering. Uitstekende communicatie omtrent het verloop van de bestelling. Een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Dank je wel Tanja! Heb heel snel een nieuwe armband ontvangen! Ik en mijn dochter zijn er super blij mee! Super snelle reactie na aanleiding van mijn mailtje. Tanja geeft pas service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had het de volgende dag al in huis en het zag er goed uit leuk in kleine doosjes verpakt.Mijn kleindochter zal het zeker prachtig vinden.

Pluspunten

Hele snelle levering. Woensdag besteld en zaterdag al in huis.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurige afwerking en verzending, dochter vond het een hele mooie verrassing. Goed klachtenafwerking, goed en snel geholpen.

Nee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ten eerste is de verzending heel vlot en betrouwbaar. Het bestelde ringetje voor mijn dochters verjaardag was zo in huis. Toen er iets niet goed mee was, werd er meteen een nieuwe ring gestuurd die een dag later al in huis was. Echt heel fijn!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

What you see is what you get! Heel mooi sierlijk handgeschreven waardoor het inderdaad een heel mooi uniek geschenk is!

Geen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Gisteren besteld, vandaag al in huis!! Zo supersnel, prachtige kwaliteit en erg mooi verpakt. Topbedrijf, kom hier zeker vaker voor mijn kleindochters.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg tevreden! Top service van Tanja! Goed geholpen en de armband is prachtig <3.

Ik vond de site wel wat minder overizichtelijk lastig om iets te zoeken er is zooooveeeeel keuze

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

ik had een typfout gemaakt en gelijk een mail gestuurd en het werd gelukkig gecorriceerd voor dat het gegraveerd werd , top dankjewel me moeder is superblij met haar stamboom sierraad, alle kleinkinderen +achterklenkind

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte levering en mooi product. Omdat er iets fout ging bij het graveren, nieuw armbandje gekregen, kostenloos! Goede service en blij met resultaat!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering voor een met de hand aangepast product en goede kwaliteit. Mooie pasvorm van de armband.

een iets uitgebreidere zoekfunctie van de website of filters toevoegen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie kwaliteit sieraden en duidelijke communicatie

Misschien met een ander bedrijf qua verzending in zee gaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ketting en armbandje besteld. Zien er mooi uit en zijn op de afgesproken dag verzonden. Ik bestel binnenkort nog een keer.

• Kwaliteit

Pluspunten

armband is nog mooier dan verwacht. supersnelle levering

Mooier dan verwacht

Bosuilstraat 9