Pluspunten
Een prachtjuweel... volledig wat ik gevraagd heb.
Pluspunten
Minder dan een week moeten wachten! Super blij met het ongelofelijk mooi resultaat! Ik bestel zeker opnieuw!
Pluspunten
Tot nu toe is het de eerste maal dat ik hier bestel en ben ook zeer tevreden ik had een specifieke wens en men heeft die zonder probleem uitgevoerd dit was zeer belangerijk voor mij en de persoon voor wie de bestelling is ook een zeer snelle levering 1 dag vroeger dan voorzien dus niets dan positief
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
mooie mama ring besteld, hij is prachtig! precies zoals op de foto. de geboorte stenen hebben een hele mooie kleur en hebben een mooie glans. De namen die er in gegrafeerd zijn zijn goed zichtbaar, maar subtiel. levering prima, binnen twee weken met een mooie verpakking. Super blij! ga zeker nog wat bestellen bij Kaya sieraden.
Pluspunten
Prachtige producten je ziet dat het met liefde is gemaakt.
VerbeterpuntenNog meer mooie armbanden met steentjes!
Pluspunten
Hartelijk dank. PRIMA service. Ik kom zeker terug Rebecca
Pluspunten
Super leuke sieraden! Snel mijn bedeltje ontvangen, helaas vergeten te graveren. Direct reactie op mijn mail en kosteloos een nieuw bedeltje op de post! Geweldige service.
Pluspunten
Prachtige uitvoering! Conform aan de foto's van de site. Zeer snelle levering. Uitstekende communicatie omtrent het verloop van de bestelling. Een aanrader!
Pluspunten
Dank je wel Tanja! Heb heel snel een nieuwe armband ontvangen! Ik en mijn dochter zijn er super blij mee! Super snelle reactie na aanleiding van mijn mailtje. Tanja geeft pas service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik had het de volgende dag al in huis en het zag er goed uit leuk in kleine doosjes verpakt.Mijn kleindochter zal het zeker prachtig vinden.
Pluspunten
Hele snelle levering. Woensdag besteld en zaterdag al in huis.
Pluspunten
Keurige afwerking en verzending, dochter vond het een hele mooie verrassing. Goed klachtenafwerking, goed en snel geholpen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ten eerste is de verzending heel vlot en betrouwbaar. Het bestelde ringetje voor mijn dochters verjaardag was zo in huis. Toen er iets niet goed mee was, werd er meteen een nieuwe ring gestuurd die een dag later al in huis was. Echt heel fijn!
Pluspunten
What you see is what you get! Heel mooi sierlijk handgeschreven waardoor het inderdaad een heel mooi uniek geschenk is!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag al in huis!! Zo supersnel, prachtige kwaliteit en erg mooi verpakt. Topbedrijf, kom hier zeker vaker voor mijn kleindochters.
Pluspunten
Erg tevreden! Top service van Tanja! Goed geholpen en de armband is prachtig <3.
VerbeterpuntenIk vond de site wel wat minder overizichtelijk lastig om iets te zoeken er is zooooveeeeel keuze
Pluspunten
ik had een typfout gemaakt en gelijk een mail gestuurd en het werd gelukkig gecorriceerd voor dat het gegraveerd werd , top dankjewel me moeder is superblij met haar stamboom sierraad, alle kleinkinderen +achterklenkind
Dankjewel Lenie voor je compliment, erg fijn om te horen dat je tevreden bent! Tanja
Pluspunten
Vlotte levering en mooi product. Omdat er iets fout ging bij het graveren, nieuw armbandje gekregen, kostenloos! Goede service en blij met resultaat!
Pluspunten
Snelle levering voor een met de hand aangepast product en goede kwaliteit. Mooie pasvorm van de armband.
Verbeterpunteneen iets uitgebreidere zoekfunctie van de website of filters toevoegen
Beste Marloes, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Met de tip van uitgebreidere zoekfilters ga ik zeker aan de slag! Groeten van Tanja
Pluspunten
Mooie kwaliteit sieraden en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenMisschien met een ander bedrijf qua verzending in zee gaan
Pluspunten
Ketting en armbandje besteld. Zien er mooi uit en zijn op de afgesproken dag verzonden. Ik bestel binnenkort nog een keer.
Hallo Ilse, wat fijn om te horen dat de sieraden zo naar je zin waren dat je binnenkort weer gaat bestellen. Gebruik ook zeker dan onze vaste klantenkorting middels het kaartje dat in je pakket zat.
Pluspunten
armband is nog mooier dan verwacht. supersnelle levering
VerbeterpuntenMooier dan verwacht