• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en kreeg zelfs op verzoek een ander cadeautje dan op de site vermeld stond met een privé berichtje. Ingepakt een een mooi hoesje met zilverdoekje erbij.

• Betrouwbaarheid

Duurde erg lang voor mijn bestelling verzonden was..

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super service! We hadden een 'klein' probleempje met ons pakje. Dit is super goed opgelost en met een snelle communicatie. Een echte aanrader. Topservice!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

problemen goed opgelost

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mijn zusje is super blij met de ketting die ik voor haar verjaardag heb gegeven en ik ben super blij dat de eigenaresse deze zo prachtig handgeschreven in de ketting heeft laten zetten haar naam en geboortedatum. Zeker een aanrader!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

bij vragen via de site krijg je meteen antwoord op je vraag en bij mijn bestelling werd meteen hersteld toen deze niet helemaal correct was!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke website. Mooie sieraden. Snelle levering. Een prachtig cadeau bij mijn bestelling.

Helaas is het doosje waar ik het armbandje in wil doen om cadeau te geven door de post geplet. Daar kan Kaya sieraden niks aan doen maar toch is het jammer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super nog mooier als op foto en op tijd geleverd !

Alles was super

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en uitstekende service. Een aanrader voor persoonlijk kerstkadootje!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

3 extra bedeltjes bij de armband die er ook aangezet zijn

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuke ideeen en creativiteit

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel verstuurd, snelle reactie op vragen, mooi verpakt, mogelijkheid om verzekerd te laten versturen

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super mooie sieraden. Een echte aanrader voor het samen stellen van je eigen sieraad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb op 25 november een bestelling geplaatst, op 29 november bericht dat het verzonden is . Vandaag wederom geen bericht dat het bezorgd wordt. Tevens geen telefonische bereikbaarheid of antwoord. Heel vervelend morgen vieren we sinterklaas. Ook geen track en tracenummer.

• Communicatie

Pluspunten

Correct. Ik had een bijkomend verzoekjes ivm mijn aankoop en dit is gebeurd zonder meerkost. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Doe zo verder.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

ik heb een enorm leuk kontakt gehad via de chat. Geen moeite was teveel en ik had nogal wat vragen. Ik ben dus heel erg tevreden en het voelde heel vertrouwd. Het zilveren kettinkje beantwoordde ruimschoots aan mijn verwachtingen en het werd geleverd met een zilverpoets-doekje en een grappig, chique tasje/buideltje. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend ! Ik ben vol verwachting van de ontvangst van mijn volgende bestelling. Ik kan het bedrijf ten zeerste aanbevelen !!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

armbanden voor kleinkinderen perfect aangekomen, ze zijn prachtig !! Mooi verpakt en fantastisch mooi gegraveerd !!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Topservice zelfs nog na een jaar!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Dankje wel voor het maken van deze prachtige herrinering. Was een beetje zenuwachtig om via internet te bestellen. Maar is prachtig geworden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit en goede service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Diep onder de indruk ben ik van Kaya Sieraden. Ik bestelde een zilveren collier dat prachtig is gegraveerd. De verpakking in schitterend doosje was al een cadeautje op zich. Dit was mijn eerste bestelling, maar ik zal zeer zeker vaker hier winkelen.

Niets. Houden zo!

Bosuilstraat 9