Pluspunten
Prachtig sieraad ontvangen, eigenlijk nog mooier dan ik gedacht had!
Verbeterpuntenduidelijker vermelden dat er een wat langere levertijd op zit. Ik vind, persoonlijk, 3 weken wel lang.
Beste Marjolijn, dankjewel voor je beoordeling. Een kleine collectie wordt in Amerika gemaakt, zo ook het door jou uitgekozen sieraad. Helaas duurt dit wat langer omdat het met de hand wordt gemaakt en dan eerst naar mij wordt gestuurd ter controle. Aan de hand van je feedback heb ik de webshop veranderd en communiceer ik de levertijd nu bij elk sieraad in vetgedrukte groene letters). Ook bij het uitchecken staat de levertijd nogmaals duidelijk. Dus dank voor je tip, ik heb er wat mee gedaan!
Pluspunten
Communicatie was geweldig, elk moment van de dag kreeg ik antwoord op al mijn vragen. Het geleverde artikel was in het echt stukken mooier dan op het plaatje, ik hoop dat de kwaliteit ook oké is, dat gaan we de komende tijd beleven. Misschien een tip om een review te vragen na langere tijd ipv direct na het bestellen?
Verbeterpuntende presentatie doet het iets 'goedkoper' voorkomen dan dat het is. Alleen maar positief dus! maar daar zouden jullie misschien nog meer sales kunnen pakken door de uitstraling iets professioneler te maken. ik ben verder dik tevreden!
Beste Rick, wat fijn om te horen dat het nog mooier was dan op de foto ;). Ik maak inderdaad gebruik van erg sterke materialen met een mooie afwerken, vaak een stuk zwaarder dan de goedkopere juwelier. Dit is mijn visie, omdat het tegen een stootje moet kunnen voor kindersieraden. Ik ga zeker bekijken hoe ik dit middels fotografie nog beter naar voren kan brengen. Dus dankjewel voor je tip!
Pluspunten
-snelle verzending, ook naar België (gegraveerd sieraad) -netjes verpakt -mooi afgewerkt Super tevreden!!
Pluspunten
Bestelling snel geleverd. En het armbandje ziet er geweldig uit. Ook leuk verpakt
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit van het armbandje is heel slecht. Heel anders dan op de site. Tevens niet het kaartje met tekst met betekenis erbij ontvangen. Kortom, veel te duur voor de kwaliteit die geleverd wordt. Zware teleurstelling.
Beste E hulten, Ik heb u op meerder manieren proberen te bereiken om samen tot een oplossing te komen. Uiteraard heeft u 14 dagen retourrecht als u hiervan gebruik wilt maken. Kunt u me informeren via [email protected] of u hiervan gebruik wilt maken?
Pluspunten
Zeer tevreden! Hele mooie ketting,en prima service! Bedankt!
Pluspunten
Mooie, subtiele ring. Bijzonder om een sieraad te hebben ter ere van mijn zoontje
Pluspunten
vlotte afhandeling en fijn contact
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle reactie, mooie spulletjes, betaalbaar en goed verzorgd en verpakt...prima zo! EEN ONDERNEMER MET HART VOOR HAAR ZAAK!
VerbeterpuntenN ON
Pluspunten
Ik vind het een super mooi keting en een leuke winkel
Pluspunten
Mooie kwaliteit, op mijn email kreeg ik gelijk respons! Al met al super tevreden! Ik zal snel weer bestellen!
Pluspunten
Geweldige service !!
Pluspunten
Zoals verwacht. Alles perfect. Dank u
Pluspunten
Alles zat netjes verpakt in mooie doosjes. Mijn dochter was heel tevreden met haar juweeltjes :-) De site vind ik ook heel gebruiksvriendelijk, ik ben grote fan. Ik ben al aan het 'snuisteren' om een volgende bestelling te plaatsen :-) Een echte aanrader!
Beste Eva, Wat fijn om te horen, dankjewel voor deze ontzettend lieve beoordeling!
Pluspunten
De ketting met hanger is heel mooi geworden. Ik denk dat mijn schoondochter er heel blij mee zal zijn.
Pluspunten
Leuk aanbod en snelle levering voor gepersonaliseerde sieraden. Eigenaresse adviseert bij vragen. Slotje was van een babyarmbandje was na bijna 1 jaar kapot en is netjes gerepareerd.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit. Vraag die ik via de site stelde werd binnen een paar uur beantwoord. Armbandje werd geleverd in een prachtige verpakking met zilverpoetsdoekje, heel verzorgd!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Maddy, Heel erg bedankt voor deze mooie feedback, daar doe ik het voor!! Groeten van Tanja
Pluspunten
Dit is de derde keer dat ik armbandjes bestel voor kinderen. Goede service...snel in huis.. En betrouwbaar..zeer tevreden
Beste E Hendriks, Wat onzettend fijn om te horen dat u al drie keer achter elkaar zo tevreden bent. *makes my day*. Liefs, Tanja
Pluspunten
Prachtige collectie, hele fijne prijzen en ontzettend snel mijn bestelling in huis. Gewoon top geregeld!
VerbeterpuntenGeen verbeteringen, ga zo door
Pluspunten
Verkeerd geleverd beteltje, gratis en juist toe gestuurd gekregen! Zeer goede service. Slotje stond al wat open, nieuw gratis toegestuurd gekregen!
Beste Ilse, Hartelijk dank voor je mooie feedback. Inderdaad, het slotje was niet goed, dus ik heb uiteraard kosteloos je een vervangend armbandje gestuurd. Groeten van Tanja