Pluspunten
Zeer mooie oorknopjes. Fijn dat jullie de schoolkinderen van Gambia een betere toekomst aanreiken.
Pluspunten
Mooie sieraden! Als je wilt chatten gelijk bereikbaar dus snelle reactie! Echt top!
VerbeterpuntenHeb ik niet. De eerste keer besteld en dat is super gegaan en heel mooi armbandje!!!
Pluspunten
Ik bestelde een cadeautje voor moederdag. Het kwam net een dagje te laat aan, maar dat was voor ons geen probleem en hadden we ook wel verwacht vermits het naar België moest. Het sieraad oogt mooi, al was het ietsje kleiner als verwacht. Op het voorbeeldje waren de namen wel anders gegraveerd dan in het echt. ("Rond" vs horizontaal"). Ook dacht ik dat ik het gratis sieraad voor moederdag had aangevinkt, blijkbaar toch niet :) Tijdens het bestellen was de chatdesk heel handig! Verder een vlotte bestelling en een betrouwbare site!
Pluspunten
De mom & me armbanden zijn in het echt nog mooier dan op de website! Staat ontzettend lief om het polsje van mijn dochter (9 maanden). Een erg geslaagd cadeau en mooi aandenken aan mijn eerste moederdag. Top ook dat Gambia wordt gesteund.
Pluspunten
Super mooie en persoonlijke sieraden! Heel blij met m'n bedelarmband en babyarmbandje voor m'n dochter..! Mooi ook dat jullie Gambia steunen. Snelle reacties via chat..! Kortom: ga zo door en tot de volgende keer!
Pluspunten
Er miste een armband bij mijn bestelling, via de chat dit uitgelegd en nog geen minuut later antwoord en hij zou alsnog geleverd worden uiteraard. En binnen 2 dagen had ik hem al binnen! Top! Een super service, dank je wel!
Pluspunten
Erg laat met het bestellen van een verjaardagscadeau. De "uiterlijk verzonden" datum was net een dag te laat. Dom dom dom. Hé, een chatknop. Meteen was Tanja online en stelde me gerust, het kon ondanks de drukte een dag eerder worden verzonden. Tanja is klantvriendelijk en denkt mee. En dan krijg je keurig op de afgesproken dag een mail. Ik ben uiterst tevreden, dit op alle vlakken. Als ik weer wat zoek dan kom ik zeker terug. Aanrader!!!
Pluspunten
De service is echt super!
Pluspunten
Superservice, vlotte communicatie, snelle levering en niet te vergeten... prachtige juweeltjes!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Wat een leuke, fijne en snelle service, top!
Pluspunten
Helaas hebben wij de eerste keer pech gehad met duur van levering. En dat de bestelling niet helemaal goed was uitgevoerd. Maar hierover contact via mail en chat te hebben gehad is het super goed opgelost!!
VerbeterpuntenEventueel voorbeelden kunnen aanklikken hoe je iets gegraveerd wilt hebben. Of dat je zelf een tekening/voorbeeld kunt inscannen bij het bestellingsformulier. Zelf beoordeel ik dit zowel als bedrijf en particulier
Pluspunten
Supergoede service, Snel geleverd en top prijzen in assortiment!
Pluspunten
vlotte dienstverlening goede helpdesk snelle levertijd mooi materiaal
Pluspunten
kraamcadeau ontzettend snel geleverd! Kwaliteit top en keurig verpakt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Erg leuke site en mooie sieraden.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle en tijdige levering Goede informatie over de producten Reageert snel/tijdig op vragen Mooie producten voor betaalbare prijzen Lage verzendkosten
Pluspunten
De gravering met de hand is echt heel netjes, zo mooi! Echt een pronkstukje op mijn arm. Pluspunt is dat ik zelf de bedels aan de armband kon samenstellen, helemaal persoonlijk dus.Levering was ook supersnel, tevreden klant dus.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
De volgende dag al in huis!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen met de chat, ik had wat vragen over de maat namelijk. De moeder dochter set van pareltjes is daadwerkelijk prachtig, echt handwerk en ontzettend sterk.Ga zeker vaker bestellen!