Pluspunten
zeer snelle levering van 1 dag!! Prachtige sterke kwaliteit babyarmbandjes met hele mooie parels. Ook nog mooi verpakt, zeker aanrader.
Verbeterpuntengeen verbeteringen, alles was perfect verzorgd.
Pluspunten
Heel vlotte communicatie, snelle levering zoals afgesproken.
VerbeterpuntenIk zou niet direct verbeterpunten kunnen aanhalen.
Pluspunten
Super leuk armbandje gekocht voor mijn dochter!
Pluspunten
Het kettingkje en armbandje is heel goed aangekomen,er zaten 2 hele mooie buideltjes bij om ze in te doen,en 2 poetsdoeken,echt heel netjes,ik hoop dat mijn dochter er lang plezier van heeft,echt een ruim voldoende
Pluspunten
Ik heb voor het eerst besteld en ben erg tevreden. De sieraden had ik na 2 dagen binnen en zien er super mooi uit.
VerbeterpuntenHeb ik niet!
Pluspunten
Echt geweldig
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vooral de service van KAYA sieraden en het prettige klantcontact springen er echt uit. Niets dan lof.
VerbeterpuntenMisschien een nog uitgebreider assortiment aan baby- en kindersieraden aanbieden?
Pluspunten
Babyarmbandje besteld; ik twijfelde over de maat en kreeg gratis een andere opgestuurd. De oude bleek toch beter te zijn en mocht de andere weer gratis terugsturen, heel fijn. Nu een naambedeltje besteld!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele snelle en duidelijke service.
VerbeterpuntenVond het zelf wel jammer om te zien dan de stekers van de oorbellen helemaal verbogen waren in de post. Bij het terug zetten is een steker nu een beetje krom. Misschien een idee om ze in een klein doosje te doen?!
Pluspunten
Correcte feed back. Je krijgt wat je vraagttegen een redelijke prijs
Pluspunten
dit is de derde keer dat ik bestel, ik ben super tevreden over de mooie sieraden en de uitstekende service
Verbeterpunten?
Pluspunten
Een super service en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen!!!!
Pluspunten
Goede en duidelijke informatie, meteen geregeld helemaal top. Ze zal zeer blij zijn met haar cadeau.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Communicatie en service geweldig !!!
Pluspunten
Zeer goede service wordt ee geleverd en de producten zijn van zeer goede kwaliteit! Ik had een klein probleempje bij de bestelling maar werd vrijwel direct en met een zeer goede service geholpen! Een dikke 10 voor deze goede webshop met mooie sieraden!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooi sieraad! Ik denk dat mijn beste vriendinnetje hier heel blij mee zal zijn...
Pluspunten
Gelijk via de chat het een en ander gevraagd en kortgesloten. Ideaal!
VerbeterpuntenAlles perfect! Envelop prima dichtgeniet...
Pluspunten
Prachtige kwaliteit! Snelle en mooi verpakte levering. Onze kleindochter zal zich een echte prinses voelen met haar armbandje en oorbellen! Super!!
Pluspunten
Ziet er erg mooi uit. Ben zo blij dat ik het besteld heb. Nu nog geven . Weet zeker dat ze het super mooi zal gaan vinden . Heel schattig armbandje