Pluspunten
Wat ben ik blij met het dooparmbandje voor mijn petekind! Een paar dagen geleden besteld en binnen 4 dagen had ik het armbandje al in huis. Het armbandje ziet er net zo uit als op de foto en de service is super. Morgen is de doop en ik kan niet wachten om het mooie cadeau te geven!
Pluspunten
Van het begin tot het einde product perfecte behandeling
VerbeterpuntenOp dit moment geen tips Het is goed geregeld
Pluspunten
Mooie sieraden en erg leuk verpakt!
Pluspunten
uitstekende service en een heel mooi product
Verbeterpuntende verpakking (een doosje is leuker om te geven dan een zakje) en ingepakt zoals in de winkel is toch leuker
Pluspunten
Zeer snelle levering, armband lijkt helemaal op fotootje dat op het internet staat, communicatie was top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie producten, boven verwachtingen zelfs! Ik ben heel blij met de ketting die wij hebben besteld voor onze dochter. Het wordt een mooi cadeautje straks voor haar als de andere kleine in de buik zich laat verwelkomen! Precies datgene wat ik wilde!!
Pluspunten
Nakomen van gemaakte afspraken, snelle service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie collectie. Snelle levertijd!
Pluspunten
Super service. In overleg is er heel veel mogelijk. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en Tanja kwam met goede ideeën. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en kan niet wachten tot de grote dag waarop ik en mijn dochter de sieraden zullen dragen.
Pluspunten
Goed geholpen stuurde om 21:30 mail had nog wat vragen over mijn bestelling kreeg zelfde avond nog mailte terug met antwoorden. Kreeg nog netjes een presentje bij mijn bestelling. Super moederdag setje dochter en moeder armband geweldig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik vindt alles positief aan Kaya sieraden, ik ben meer dan tevreden en ik ga zeker meer sieraden bestellen voor mijn dochter. Ik heb van de week mijn 3 generatie armbanden ontvangen voor moederdag en in het echt zijn ze nog mooier;-). Blijf zo doorgaan!
VerbeterpuntenBlijf deze werkwijzen aanhouden;-).
Pluspunten
Ben super blij met mijn gewonnen prijs, laat ons meisje nu maar stralen!!
Pluspunten
Snelle levertijd en mooi verpakt in een zakje. Top!
Pluspunten
Erg snel antwoord, prima meedenken en snelle hulp, helemaal top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
zeer tevreden , 1 opmerking het kaartje die erbij zat waar er op staat draag deze sieranden als een symbool voor jullie liefde was gescheurd doordat mijn pakketje wat ingedeukt was maar daar kan tanja niks aan doen :)
Pluspunten
Ben zeer positief... Ik was niet tevreden over een artikel, kon het gelijk terug sturen en kreeg een ander artikel!...
Pluspunten
Hele leuke mevrouw die tanja veel online en direkt netjes antwoord.. Als iets anders wilt kun je dat zelfs vragen
VerbeterpuntenJa de set infinitty met witte kristallen
Pluspunten
mooie armband in leuk tasje., snelle levering en snelle reacties op de mails. heb voor Valentijn gekregen voor mijzelf en mijn dochter van 5 maanden. superleuk en superblij ermee. top en zeker een aanrader .
Pluspunten
Snelle reactie op mail en zelfs online vragen stellen mogelijk. Meedenken over oplossingen. Betrokken, enthousiast en erg vriendelijk. Mooie sieraadjes, erg leuk.
VerbeterpuntenVoor de kleine armbandjes is het merklabeltje wat aan de grote kant in verhouding tot het sieraad.
Pluspunten
Good Product. Fast communication and delivery
Pluspunten
snelle levering/ goede prijs kwaliteit verhouding behulpzame chat
Pluspunten
Wat een mooie armbandjes! En zo mooi ingepakt! We zullen stralen tijdens de doop van onze dochter!