Pluspunten
Ik ben heel blij met de sieraden. Heel mooi verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Perfect kraamcadeautje
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Vlotte levertijd, heel mooi verpakt. Perfect kraamcadeautje
Pluspunten
Erg mooie sieraden, `zware` kwaliteit, je voelt dat het `degelijk` is :) Fijn ook dat er een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat en erg leuk verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele mooie kindersieraden voor kleine meisjes. Donaties naar Gambia ook mooi gebaar. Vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- deel naar goed doel - origineel - duidelijke foto`s en omschrijving zodat je goed kunt zien wat je koopt - de meeste sieraden zijn echt heel betaalbaar; mooie cadeautjes voor een leuk prijsje.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit armband, de parels zijn echt heel mooi. Snel in huis
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het ontwerp van de Jewelries zijn zeer uniek ...
Verbeterpuntenik ben niet zeker
Pluspunten
Snel bezorgd , mooi verpakt en leuke sieraden.
VerbeterpuntenReageren op mailtjes!
Pluspunten
De bestelling was heel snel in huis en wij zijn er erg blij mee. Mooie parels en kleine modelletje is ook top. Past perfect.
Pluspunten
hele mooie kwaliteit sieraden, het kinderarmbandje met zoetwaterparels is echt mooier dan ik had verwacht.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt leuke sieraden `mom@me`!
VerbeterpuntenVind superleuk om weer wat te kopen zodra er nieuwe collectie is.
Pluspunten
Ik vind het een hele leuke webshop met vernieuwende sieraden.
VerbeterpuntenKwaliteit is soms wat minder, ringetjes die openbreken van kettinkjes, etc.
Beste Kim, De kwaliteit van deze vintage ketting was inderdaad wat minder. Ik heb dan ook besloten deze ketting uit mijn assortiment te halen. Natuurlijk stuur ik je graag een nieuwe ketting op ter compensatie. Ik hoor graag van je. Groetjes, Tanja
Pluspunten
Hele mooie kindersieraden collectie! Zojuist de ketting binnen en mijn dochter is er super blij mee.
Pluspunten
Snelle en keurig verzorgde levering. Prachtige sieraden. Snel antwoord op vragen.
Verbeterpunten/