Pluspunten
Ik ben fantastisch geholpen door Ron. Hij heeft al mijn vragen snel en duidelijk beantwoord. Hij heeft goed meegedacht en geholpen. Top! Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Goede klantinteractie, behulpzaam.
Pluspunten
Snelle/duidelijke communicatie Er werd meteen actie ondernomen Snelle levering Prachtig eindproduct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super handig.. hulp via chat. Snel geleverd.. en niet duur
VerbeterpuntenKan ik zo niet wat bedenken maar naar mijn mening valt er altijd wel wat te verbeten
Pluspunten
snel schakelen, prettige mensen, groot aanbod
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede afspraken
Pluspunten
Super verlopen! Goede communicatie en gaan voor het beste voor de klant
Pluspunten
Premiumgids heeft ons prima geholpen door heel erg snel te leveren!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vriendelijk en vakkundige mensen, groot assortiment en snelle levering
Pluspunten
Fijne en snelle service!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Snel en goed, Fijnen communicatie
Pluspunten
Je wordt netjes te woord gestaan
Pluspunten
Mails werden razendsnel beantwoord, dat was heel fijn want op die manier konden we snel schakelen. Contact met Roel Tholen verliep heel prettig.
Pluspunten
Altijd een topservice!
Pluspunten
Was de eerste keer maar alles werd duidelijk uitgelegd en super snel geleverd. Top
VerbeterpuntenDpd is niet duidelijk in de communicatie op het briefje dat ze achterlaten als er niemand aanwezig is.
Pluspunten
We hadden een behoorlijke strakke planning. en Premiumgids heeft hier fanastisch aan meegewerkt. Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Snel en professioneel antwoord (ook bij herhaaldelijke vragen). Levertijd was zelfs sneller dan aangegeven! In overleg was ontzettend veel mogelijk, erg fijn.
iets snellere visualisering van het voorbeeld
Pluspunten
gelijk telefonisch contact over de mogelijkheden en onmogelijkheden. fijn meegedacht
Pluspunten
Snelle service. Fijn dat we een alternatief kregen aan dezelfde prijs van het product dat we origineel wilden.
VerbeterpuntenOp de website stond dat het product dat we wilden nog in voorraad was, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval.