Pluspunten
Wat een fijn bedrijf. Via chat contact verlopen over mijn bestelling. In kleinere oplage dan standaard, was geen probleem. Levering netjes en snel. Dikke aanrader
Pluspunten
Mooie producten, geode service!
Pluspunten
Alles is mogelijk! Ik had bedrukte trolleys besteld en de levertijd was eigenlijk na mijn deadline, maar na een paar belletjes is het ze toch gelukt om het op tijd te kunnen leveren, super fijn. En het bedrukte logo was een iets andere kleur dan de koffer, maar ook dat hebben ze perfect op elkaar afgestemd zoals de medewerker mij had verteld. Heel prettig geholpen aan de telefoon. Alle afspraken nagekomen en product ziet er top uit. Helemaal tevreden!
VerbeterpuntenNiets, helemaal tevreden.
Pluspunten
Top personeel, zeer behulpzaam! Razendsnelle feedback!
Pluspunten
Proactieve en heldere communicatie.
Pluspunten
Persoonlijk contact en snel handelen, meedenken. Mooie producten met flexibiliteit t.a.v. kleine oplages.
Pluspunten
Snelle levering en vakkundig personeel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Persoonlijke klantcontact Snelle levering Mooie online omgeving waar alles in geregeld wordt: offerte, factuur
VerbeterpuntenSnellere proefdruk
Pluspunten
vriendelijk personeel, staan altijd te hulp, komen afspraken altijd na!
Pluspunten
Top gedaan!
Pluspunten
Snelle communicatie en vlotte levering
Verbeterpuntenwanneer paraplu's zijn uitverkocht deze ook van de website halen.
Pluspunten
Na telefonisch overleg, snelle digitale impressie ontvangen, zeer snelle levering, perfekt produkt!
VerbeterpuntenZou het niet weten, hele proces verliep perfekt
Pluspunten
goede service, duidelijke communicatie
Pluspunten
Duidelijke website en snelle service.
Pluspunten
Ik kan alleen zeggen dat ik een schitterende service /dienstverlening gekregen heb. En de producten schitterend zijn van kwaliteit.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht. Snelle reactie. Maatwerk. Goede kwaliteit.