Pluspunten
Er zijn géén negatieve punten.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Pluspunten
De powerbank met logo is echt heel mooi geworden, we zijn er blij mee! Het contact/communicatie is super snel en via meerdere kanalen mogelijk, dat werkt prettig en schept vertrouwen.
VerbeterpuntenIk had verwacht met 4 dagen levertijd dat de powerbank er de vijfde dag zou zijn. Echter het werd de vijfde dag verstuurd en was er de zesde dag. Daar zou ik duidelijk over communiceren, want nu leek het 'te laat' geleverd. En kwamen we in tijd nood met inpakken.
Pluspunten
snelle service, snelle opvolging verzoeken en opdrachten, denken mee en geven tips
Verbeterpuntennee
Pluspunten
werken snel en adequaat. Vriendelijke telefonische afhandeling. Snelle respons terug via mail.
Pluspunten
Ontzettend goed meedenken, snelle communicatie, mooie kwaliteit afgeleverd product! Alle 20 mannen en 20 moeders zijn enorm enthousiast met de mooie sjaal en de manier waarop de herinnerings tekst geborduurd is.
Pluspunten
De bijdrage aan een goed doel ben ik nog niet eerder tegengekomen en vind ik een erg goed initiatief.
VerbeterpuntenIk moest even nabellen voordat ik een drukproef ontving. Weet niet of deze vergeten was of iets langer duurde dan normaal.
Pluspunten
snelle reactie, alles perfect geregeld. denken mee.
Verbeterpuntengeen tips.
Pluspunten
Ontzettend snel! Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Steeds een vlug antwoord, fijne samenwerking
Pluspunten
Enorm snelle levering!
VerbeterpuntenKwam veel eerder dan ik verwacht had, gelukkig was ik aanwezig om pakket aan te nemen. even berichten dat het eerder komt dan de verwachte datum!
Pluspunten
Via internet, maar toch een persoonlijke behandeling en heel snel hulp waar nodig
Pluspunten
snelle en goede service qua reactie bij vragen en bestellingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Onderhouden zelf contact en geven advies over het product. Zeer vriendelijke werknemers en er wordt snel gereageerd op mails.
VerbeterpuntenOp de site stond dat de doppers binnen drie dagen zouden worden geleverd. Echter bleken de doppers niet voldoende op voorraad te zijn.
Pluspunten
Goed geholpen, snel en makkelijk contact