Pluspunten
Ontzettend snel! Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Steeds een vlug antwoord, fijne samenwerking
Pluspunten
Enorm snelle levering!
VerbeterpuntenKwam veel eerder dan ik verwacht had, gelukkig was ik aanwezig om pakket aan te nemen. even berichten dat het eerder komt dan de verwachte datum!
Pluspunten
Via internet, maar toch een persoonlijke behandeling en heel snel hulp waar nodig
Pluspunten
snelle en goede service qua reactie bij vragen en bestellingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Onderhouden zelf contact en geven advies over het product. Zeer vriendelijke werknemers en er wordt snel gereageerd op mails.
VerbeterpuntenOp de site stond dat de doppers binnen drie dagen zouden worden geleverd. Echter bleken de doppers niet voldoende op voorraad te zijn.
Pluspunten
Goed geholpen, snel en makkelijk contact
Pluspunten
Geweldig service, veel samen werk. ! top!
Pluspunten
Supersnelle levering en volledig volgens de afspraken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel, erg prettig. Snelle en goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel en adequead reageren via mail en persoonlijk.
Pluspunten
Snelle levering bij aanvraag
Verbeterpuntencommunicatie, al betaald, betalingsherinnering gekregen
Pluspunten
Snel, duidelijk en meedenkend.
VerbeterpuntenEerste order vooraf betalen is voor grote bedrijven vaak erg lastig om administratief te verwerken. Maar dit is bij ons perfect opgelost!
Pluspunten
Prima contact gehad en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, prettige communicatie en service. Prijs-kwaliteitverhouding is naar verwachting. Zonnebrillen qua kwaliteit zelfs boven verwachting
Pluspunten
vlotte communicatie met contactpersoon
Verbeterpuntenduidelijkheid scheppen mbt betalingstermijn (interne communicatie)
Pluspunten
Ik word altijd super goed en snel geholpen door Roel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles is gegaan zoals het zou moeten
VerbeterpuntenHelemaal niets op aan te merken