Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Snelle levering makkelijk te bereiken Denken mee
VerbeterpuntenHet zou voor mij makkelijker zijn als de offerte 'gewoon' per mail verzonden wordt i.p.v. deze te moeten openen via je persoonlijke account. Afwijkende factuurverzoek ging niet meteen helemaal goed en hier moest twee keer over gebeld worden. Uiteindelijk wel goed gegaan!
Pluspunten
erg goede en persoonlijke service, ook snelle levering
Pluspunten
snel en corect
Pluspunten
Had een sample opgevraagd van een artikel, dat tijdelijk niet leverbaar was. Heb keurig direct een goed alternatief aangeboden gekregen. De kosten voor de sample zijn netjes verrekend met de uiteindelijke order.
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
- Vast contactpersoon - Snel offertes ontvangen - Meedenkend
Pluspunten
Wij hadden een spoedorder en hadden een deadline waarop ons product (opvouwbare waterflesjes) binnen moest zijn. Geen enkel bedrijf waarmee wij contact hadden opgenomen kon het product leveren voor deze deadline vehalve premiumgids. Ik werd gelijk geholpen en ervan verzekerd dat mijn product optijd binnen zou zijn en ze zijn hun afspraak nagekomen. De snelste en goedkoopste van deze branche
Pluspunten
wordt met je mee gedacht
Pluspunten
snelle reactie en opvolging en goed advies
Pluspunten
snel en accuraat
Pluspunten
Ik ben adequaat geholpen en de producten zijn conform afspraak geleverd. Verder niets aan toe te voegen.
Pluspunten
ik ben meer dan zeer tevreden over de behulpzaamheid en het meedenken over mogelijkheden van de (vaste)contactpersoon. Fijn is ook dat 1 persoon is toegewezen aan het account. Daarbij gezegd dat de service van de andere medewerkers ook prima voldoet. De website is duidelijk te lezen en te bekijken.
Verbeterpuntenop dit moment ben ik zeer tevreden en heb ik geen verbeterpunten
Pluspunten
flexibel, vriendelijk en accuraat
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Correcte communicatie. Nakomen van de afspraken.
VerbeterpuntenHet enige punt is dat ik graag een bevestigingsmail had ontvangen over de juiste datum en tijd, aangezien ons bedrijf gesloten was tijdens de eindejaar periode.
Pluspunten
Een snelle open- communicatie. Denken mee met de klant - dragen ideeën aan. Komen afspraken qua levertijd na.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel antwoord op al mijn vragen Snelle levering Mogelijkheid om buiten het bestaande assortiment te bestellen (limited editions)
VerbeterpuntenHet portaal is wat onoverzichtelijk
Pluspunten
Goed contact met vaste contactpersoon, pennen zien er perfect uit, snel antwoord bij vragen.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
De bestelling ging vlot en werd keurig volgens afspraak geleverd.
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Snelle levering. Goede website
VerbeterpuntenN.v.t.