Pluspunten
Van eerste prijsopgave tot levering en after sales, alles liep soepel en uitermate plezierig!
Pluspunten
Zéér tevreden over de snelle reactie, levering en goede service. Om het te bestellen product te kunnen beoordelen 1 kop en schotel op zicht besteld. Volgende werkdag al ontvangen.
Pluspunten
We werden goed op de hoogte gehouden over de levering en het eindresultaat van onze goodies was top!
Pluspunten
Alles snel voor elkaar, bv, offerte / proefdruk
Pluspunten
Twee weken voor Kerst een bestelling geplaatst en voor de Kerst geleverd gekregen. Top!
Pluspunten
Het bedrijf reageert snel, probeert mee te denken bij een ontwerp, levert goede kwaliteit producten, leveringsduur ivm feestdagen perfect, Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen ik ben zeer tevreden
Pluspunten
ondanks dat wij erg laat waren met onze bestelling, is dit toch met bedrukking op tijd geleverd. Hartelijk dank voor de geleverde inspanning en mooie bedrukking!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
prettige samenwerking, snel en orgineel
Verbeterpunteniets minder 'agressief' na verstrijken betalingstermijn
Pluspunten
heel vriendelijk en behulpzaam personeel heel goede service en snelle levering; dit bedrijf is zeker een aanrader
Verbeterpuntendoe zo voort super
Pluspunten
Enorm servicegericht, denken altijd oplossingsgericht, prettig in de samenwerking, helder in communicatie.
Verbeterpuntenblijf zo helder communiceren
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk geholpen. Voor de levertijd geleverd in een drukke periode, klasse!
Pluspunten
Goede communicatie met personeel, snelle levertijd, denken in oplossingen wanneer er iets niet goed loopt.
VerbeterpuntenWaarborgen van kwaliteit. Bijv. bij het drukken van een loggo op Doppers. In mijn ontvangen bestellingen blijven steeds kleine drukfoutjes en een enkele misdruk zitten.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Hele vlotte levering en soepele communicatie! met elke vraag kon je er terecht
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, accuraat en vriendelijk, meedenkend aan de telefoon
VerbeterpuntenIk ben een zakelijke klant. Heb demfactuur onmiddellijk doorgezet, maar kreeg binnen een week 2x een oproep om toch maar te batalen. Dat. Kan niet zo snel in een grote organisatie. Toen we erover belden, werd er een beetje moeilijk over gedaan.advies: het namailen iets temporiseren.
Pluspunten
super houden zich goed aan de afspraken en super geholpen door Robert aan de telefoon
Verbeterpuntende website vind ik niet echt handig, kon steeds niet inloggen
Pluspunten
Denken met je mee! Erg kundig en sociaal!
VerbeterpuntenGeen ga vooral zo door