Pluspunten
ik ben meer dan zeer tevreden over de behulpzaamheid en het meedenken over mogelijkheden van de (vaste)contactpersoon. Fijn is ook dat 1 persoon is toegewezen aan het account. Daarbij gezegd dat de service van de andere medewerkers ook prima voldoet. De website is duidelijk te lezen en te bekijken.
Verbeterpuntenop dit moment ben ik zeer tevreden en heb ik geen verbeterpunten
Pluspunten
flexibel, vriendelijk en accuraat
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Correcte communicatie. Nakomen van de afspraken.
VerbeterpuntenHet enige punt is dat ik graag een bevestigingsmail had ontvangen over de juiste datum en tijd, aangezien ons bedrijf gesloten was tijdens de eindejaar periode.
Pluspunten
Een snelle open- communicatie. Denken mee met de klant - dragen ideeën aan. Komen afspraken qua levertijd na.
Pluspunten
Zeer snel antwoord op al mijn vragen Snelle levering Mogelijkheid om buiten het bestaande assortiment te bestellen (limited editions)
VerbeterpuntenHet portaal is wat onoverzichtelijk
Pluspunten
Goed contact met vaste contactpersoon, pennen zien er perfect uit, snel antwoord bij vragen.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
De bestelling ging vlot en werd keurig volgens afspraak geleverd.
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Snelle levering. Goede website
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Van eerste prijsopgave tot levering en after sales, alles liep soepel en uitermate plezierig!
Pluspunten
Zéér tevreden over de snelle reactie, levering en goede service. Om het te bestellen product te kunnen beoordelen 1 kop en schotel op zicht besteld. Volgende werkdag al ontvangen.
Pluspunten
We werden goed op de hoogte gehouden over de levering en het eindresultaat van onze goodies was top!
Pluspunten
Alles snel voor elkaar, bv, offerte / proefdruk
Pluspunten
Twee weken voor Kerst een bestelling geplaatst en voor de Kerst geleverd gekregen. Top!
Pluspunten
Het bedrijf reageert snel, probeert mee te denken bij een ontwerp, levert goede kwaliteit producten, leveringsduur ivm feestdagen perfect, Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen ik ben zeer tevreden
Pluspunten
ondanks dat wij erg laat waren met onze bestelling, is dit toch met bedrukking op tijd geleverd. Hartelijk dank voor de geleverde inspanning en mooie bedrukking!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
prettige samenwerking, snel en orgineel
Verbeterpunteniets minder 'agressief' na verstrijken betalingstermijn
Pluspunten
heel vriendelijk en behulpzaam personeel heel goede service en snelle levering; dit bedrijf is zeker een aanrader
Verbeterpuntendoe zo voort super