Pluspunten
Goed advies, snelle levering, gunstige prijs!
Reageren op in mail/contactformulier gestelde vraag over mogelijkheden productie/aflevering met 1 of 2 dagen te versnellen.
Pluspunten
Vriendelijke personeel wat meedenkt en goede adviezen geeft. Snelle levering, bedrijf doet wat het belooft.
Pluspunten
Denken mee en zorgen door controle dat de levering correct is. Komen de afspraken na.
Pluspunten
Goede persoonlijke hulp, steekt veel energie in het behalen van belangen.
Pluspunten
Het is zeer professionele organisatie en heeft een hele handige site om de bestelling te plaatsten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk advies wat zeer gewaardeerd werd door ons. Ik had het gevoel dat er erg werd meegedacht en alles aan werd gedaan om de bestelling zo goed al mogelijk te leveren (met name op tijd! Het werd nog eerder bezorgd dan in eerste instantie aangegeven!)
VerbeterpuntenGa zo door! Met name het persoonlijke contact is erg fijn!
Pluspunten
Alles aan deze levering was top!
Verbeterpuntenkan het zo niet bedenken
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over standvanzaken, fijne partner om mee samen te werken!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Een late bestelling correct en snel verwerkt; meegedacht over de uitvoering.
Verbeterpuntenkan ik niet geven omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb. Maar op basis van mijn bestelling zal ik iedereen Premiumgids aanraden
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk vriendelijk snelle service
Pluspunten
Zeer vriendelijk. Duidelijke info! Heel vlot bereikbaar per telefoon en via chat!
Pluspunten
Snelheid van offertes. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenSneller reageren op onverwachte wijzigingen in levertijden.
Pluspunten
Professioneel, meedenkend, goed product
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ron Nowicki is een goed contact. Flexibel en betrouwbaar en zeer snel.
VerbeterpuntenDe nieuwe wijze van uitbrengen van offerte (via website met wachtwoord e.d.) is niet geheel een verbetering. Oude wijze, waarop er gewoon een bijlage was, werkt prettiger
Pluspunten
mooi product geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Snel, vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenHooguit iets meer productkennis, maar da's zoeken naar minpunten.
Pluspunten
Denken mee over oplossingen als producten niet meer op voorraad zijn, handelen snel en proberen altijd afspraken na te komen.
VerbeterpuntenDesign van de website kan beter.