Pluspunten
Ze denken echt met je mee. Gaan direct aan de slag met en komen hier ook op terug. Snelle levering en zeer goed bereikbaar!
Pluspunten
Fijn contact gehad met de medewerker. Dacht ook goed mee. Voelde goed!
VerbeterpuntenNee
eerlijk zaken doen
Beste klant, na telefonisch contact zijn we samen tot de conclusie gekomen dat de beoordeling niet geheel correct is ingevuld. U gaf aan deze beoordeling aan te zullen passen, echter is dit helaas tot op heden niet het geval. We nemen na uw vakantie weer contact met u op.
Pluspunten
Ongelooflijk correcte, realistische en persoonlijke communicatie. Betrokkenheid bij klanten is hoog.
Pluspunten
Goed contact met Roel.
Pluspunten
- Behulpzaam en snel; - Snellere levering dan gepland; - Duidelijke communicatie; - Makkelijk om een herhaal bestelling te plaatsen. Kortom gewoon goed... :)
VerbeterpuntenZo door blijven gaan!
Pluspunten
Prettig en vriendelijke mensen die goed snel en adequaat handelen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel en duidelijke communicatie. Daarnaast wordt er goed meegedacht. Nadat het gekozen product een langere levertijd had, kregen wij een goed alternatief aangeboden.
VerbeterpuntenWellicht wat beter inzicht in de exacte levertijden. Het is met een alternatief project alsnog eerder geleverd, maar dat had tijd/moeite bespaard.
Pluspunten
vriendelijk en goed werk geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Er wordt op een hele gemoedelijke manier contact gelegd. Contacten worden warm gehouden doordat er regelmatig wordt geïnformeerd. Fijne/prettige manier van communiceren.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zie boven, niets aan toe te voegen!
Pluspunten
Prettig hoe alles is gegaan. Goed communicatie met Ron Nowicki. Snelle levering
Pluspunten
Alleen maar positief * Vriendelijk geholpen * Snelle levering * Meedenken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
-snelle service -meedenkend
Verbeterpuntenblijf vooral zo te werk gaan
Pluspunten
heel positieve ervarig
Pluspunten
Waren supersnel met leveren Niet moeilijk gedaan over het feit dat je geen credits hebt opgebouwd.
VerbeterpuntenDe communicatie over betalingen. Ik zag nergens betaaltermijn - dan ga ik uit van een standaard van 2 weken, maar kreeg na een week al betalingsherinnering. Da's vrij kort - denk dat de meeste bedrijven dat niet halen.
Pluspunten
schakelen snel in op behoefte, geven juiste informatie, goede prijs/kwaliteitverhouding
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik ben zeet tevreden over mijn contact persoon Ron. Hij stuurde duidelijke mails en belde op als dat nodig was. De muts die ik wilde was helaas niet leverbaar, maar er werd een erg passend alternatief aan geboden. Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.