Pluspunten
Vriendelijke medewerker, snelle terugkoppeling, snelle levering van het product.
Pluspunten
Erg fijn om overal meteen digitale voorstellingen van te krijgen, heb je meteen een goed beeld hoe het eruit gaat zien.
Pluspunten
Klant vriendelijkheid
Pluspunten
Absoluut een aanrader. Zeer prettig kontakt, gunstige prijs, alle afspraken zijn stipt nagekomen. De geleverde kwaliteit van het produkt is prima !
VerbeterpuntenHet ontwerp (een sleutelhanger met winkelwagenmuntje) moest digitaal aangeleverd worden. Het verlangde aanlever systeem is een professioneel systeem en voor een "gewone" computer en gebruiker niet altijd even makkelijk.
Pluspunten
Snel, denkt mee, betrouwbaar, aardige mensen
VerbeterpuntenMeer rituals
Pluspunten
Snelle en goede reactie tijdens het telefoon gesprek
VerbeterpuntenMisschien de website
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snel geleverd, ik kon helaas niet de kleuren bestellen welke ik graag wilde.
Pluspunten
Een heel vlotte en eerlijke communicatie. Altijd uiterst vriendelijk aan de telefoon en per mail. Kennis van de producten en zeer goeie opvolging van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen, ik ben best tevreden over alles.
Pluspunten
Enorm uitgebreid assortiment en prima service.
Pluspunten
Het contact was prima, levering snel, geleverde artikelen zien er goed uit.
Pluspunten
Fijne benadering, contact was goed, snelle levering, goed product. Vector bestand werd gemaakt toen wij deze niet konden aanleveren.
Pluspunten
Snel, vakkundig, persoonlijk
VerbeterpuntenGeen